Terug naar alle nieuwsberichten

Ervaar virtueel trainen in de control room zelf

22 maart 2021

Vanaf heden is het mogelijk om een live demo van de Response Simulator in het Experience Center te ervaren. Met de Response Simulator zijn organisaties in staat om kritische processen te trainen in een virtuele omgeving.  

Lees meer over dit bericht

De Respons Simulator (RS) is een virtueel trainingsplatform waarbij kritische processen kunnen worden gesimuleerd. Dit kan in een realistische 3D omgeving. De training, ontworpen in samenwerking met veiligheids- en beveiligingsexperts, creëert scenario’s waarbij krachtige en gebruiksvriendelijke ontwerptools worden gebruikt. 

Gebruiksvriendelijke trainomgeving
Het zorgt ervoor dat je als klant een omgeving kan creëren, aangepast op jouw sector en bijpassende trainingsdoeleinde. Bij het design is gebruiksvriendelijkheid centraal gesteld, een interface die ervoor zorgt dat iedereen er gebruik van kan maken zonder dat je hier technisch voor aangelegd moet zijn. 

De training zelf is complex, biedt veel verschillende scenario’s en zorgt voor visuele diepgang. Je loop zelf geen risico, toch leer je beter en sneller dan bij real-life trainingen. Bij bijvoorbeeld maritieme organisaties hebben real-life trainingen hoog risico. Hoe beter een veiligheidsprofessional is voorbereid hoe betere beslissingen er gemaakt kunnen worden. 

Met de software van de Response Simulator, gecombineerd met de TITAN desk kan de training mooi worden gedemonstreerd. 

Wil je de Response Simulator in ons Experience Center ervaren? Vraag dan via onderstaande button een live demo aan. 

Vraag een LIVE DEMO aan

Op 28 januari jl. hebben wij samen met VSTEP het webinar: ‘Virtueel trainen van kritische processen in de control room’ georganiseerd. Heb je dit webinar nog niet gezien? Dan kan deze via onderstaande button on demand bekeken kan worden. 

On demand webinar

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager