Terug naar alle nieuwsberichten

Even voorstellen: accountmanager Sander het aanspreekpunt voor Industry & Finance

11 juni 2019

In januari jl. is Sander Sommer gestart als accountmanager Industry & Finance. De afgelopen maanden heeft Sander vele relaties bezocht voor kennismaking, lopende- en nieuwe projecten. Heb je Sander nog niet ontmoet? Graag laten we je kennismaken met onze accountmanager Sander Sommer.

Lees meer over dit bericht

Na jarenlange ervaring in de ICT wereld was het voor Sander een mooie stap om bij INTER aan de slag te gaan als accountmanager.  “Bij INTER tref ik de diepgang en de uitdaging waar ik al een lange tijd naar op zoek was. Hand in hand met de klant de processen doorlopen, de uitdagingen vinden en aangaan is hetgeen ik het allerleukst vind. Samen een goede en stevige business-relatie met elkaar opbouwen is in deze wereld het allerbelangrijkst!” aldus Sander Sommer.

Graag schuift Sander aan om te sparren over inrichting en procesoptimalisatie in control-, dealingrooms, vergaderruimtes, auditoria, boardrooms, crisisruimtes etc.  Sander richt zich op het onderhouden en bezoeken van bestaande en potentiële relaties. Heb je een interessant vraagstuk of behoefte aan AV/IT inrichtingen? Sander nodigt je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op locatie of bij INTER in het Experience Center.


‘’Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang!”


Contactgegevens:
Sander Sommer
Account Manager Industry & Finance
Tel: +316-53508352
sandersommer@inter.nl

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per maand in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager