Terug naar alle nieuwsberichten

Even voorstellen: Maikel Derksen is de nieuwe General Manager van INTER GmbH

25 april 2019

Maikel Derksen is ruim 20 jaar in dienst bij INTER en na jaren succesvol verantwoordelijk te zijn geweest voor de markt Industry & Mobility in Nederland is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. “Wer die Welt bewegen will, sollte erst sich selbst bewegen” aldus General Manager INTER GmbH Maikel Derksen. Het is zijn ambitie om met INTER GmbH uit te groeien tot een organisatie die onafhankelijk van de hoofdvestiging in Duiven, Nederland kan opereren.

Lees meer over dit bericht

Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan bij een aantal grote projecten. Zo zijn bijvoorbeeld, onder leiding van Maikel Derksen, bij Rijkswaterstaat in Nederland alle verkeerscentralens door INTER voorzien van visualisatie-, beeldroutering- en bedieningsoplossingen. Met deze innovatieve oplossingen zorgen wegbeheerders door dynamisch verkeersmanagement voor een veilige en vlotte doorstroming van het weg- en waterverkeer. De kennis en ervaring die hij heeft opgedaan met (internationale) leveranciers bij INTER gaat hij nu inzetten op de Duitse markt voor INTER GmbH.

Samen met Sabine Woller, Accountmanager Medical, Osman Gülen, Accountmanager Medical, en Christian Degenhardt, Accountmanager Industry & Mobility, richt Maikel Derksen zich met INTER GmbH  in de Duitse regio Noordrijn-Westfalen op de markten Medical en Industry & Mobility. Inmiddels hebben zij sinds januari 2019 al vele Duitse relaties en beurzen bezocht, zoals recent nog de medische beurs DMEA in Berlijn. Zij hopen je later dit jaar te mogen ontmoeten op onze beursstand bij de PMRExpo, de beurs op het gebied van Critical Communications, van 26 t/m 28 november 2019 te Köln. Verder kan je natuurlijk altijd contact opnemen met Maikel Derksen, Sabine Woller, Osman Gülen en Christian Degenhardt via onderstaande contactgegevens.

INTER forward solutions GmbH
Stadtweide 17
46446 Emmerich
Deutschland
Tel: +49 2822 6968546
kontakt@intergmbh.de
www.intergmbh.de / www.inter.nl

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager