Terug naar alle nieuwsberichten

Even voorstellen: nieuwe accountmanager Osman komt ons Medical team in Duitsland versterken!

13 mei 2019

Wij stellen je graag voor aan Osman, onze nieuwe accountmanager. Osman Gülen is sinds 1 maart onze nieuwe accountmanager voor de focusmarkt Medical bij INTER GmbH. Het is zijn ambitie om samen met zijn collega’s Maikel Derksen en Sabine Woller een bijdrage te kunnen leveren aan de digitalisering van ziekenhuizen op de medische markt in Duitsland.

Lees meer over dit bericht

Osman komt oorspronkelijk uit Neurenberg en woont inmiddels 14 jaar in Apeldoorn, Nederland. Hiervoor heeft hij gewerkt als Technisch Commercieel Sales Engineer. “Ik wilde uit het cijfermatige om meer tijd te besteden aan het contact met mensen. Als Accountmanager voor INTER GmbH wil ik verbinding leggen met organisaties en tussen afdelingen, zodat werkprocessen goed op elkaar afgestemd zijn en het werk optimaler verloopt. Door samen met mijn collega’s ideeën en wensen om te zetten naar duidelijke doelen, heldere afspraken en concrete acties, zorgen we ervoor dat de klant adequaat geholpen wordt om sneller tot betere beslissingen te komen. “Alleen ben ik sneller maar samen komen we verder” aldus accountmanager Osman Gülen.

Osman gaat zich bij INTER GmbH richten op het ontwikkelen van de medische markt binnen de Duitse markt in de regio Noordrijn-Westfalen. Hij ziet de medische markt in Duitsland als een nieuwe uitdaging en bedenkt graag samen met u hoe INTER GmbH u een betere effectiviteit en efficiency binnen de ziekenhuizen kan bieden. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken met Osman Gülen of zijn collega’s Maikel Derksen en Sabine Woller? Neem dan contact met hen op via onderstaande gegevens.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per maand in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager