Terug naar alle nieuwsberichten

Even voorstellen: nieuwe accountmanager Silke komt ons Medical team versterken!

8 mei 2019

Graag laten we je kennis maken met onze nieuwe accountmanager binnen het Medical team van INTER: Silke van Pruissen.

Lees meer over dit bericht

Wellicht heb je Silke van Pruissen al eens aan de lijn of zelfs op bezoek gehad. Silke is sinds 1 april onze nieuwe accountmanager voor de focusmarkt Medical bij INTER waarbij zij zich richt op klanten door heel Nederland. Silke heeft 4 jaar in het ziekenhuis gewerkt op de afdeling cardiologie en op de operatiekamer, dus ze kent de patiëntenzorg als geen ander. Voor haar aanstelling tot accountmanager Medical heeft ze gewerkt als Sales Coördinator eveneens bij een medische toeleverancier. Het is haar ambitie om samen met haar collega’s van team Medical een bijdrage te leveren aan de digitalisering van ziekenhuizen op de medische markt. Graag denkt ze mee over hoe onze techniek kan leiden tot procesoptimalisatie op de werkvloer.

“Ik wil alles leren over de techniek die komt kijken bij de digitalisering van ziekenhuizen. Mijn doel is om binnen niet al te lange tijd uit te groeien tot een expert op digitaal vlak. Zo wil ik vanuit mijn achtergrond graag dieper duiken in de processen die er spelen op de werkvloer om te weten waar knelpunten zijn. En samen kijken hoe we hier verbeterslagen in kunnen maken. Daarbij vind ik het belangrijk om een langdurige klantrelatie op- en verder uit te bouwen”, aldus accountmanager Silke van Pruissen.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager