Terug naar alle nieuwsberichten

Even voorstellen: Sven Derksen heeft ons Enterprise team versterkt!

10 augustus 2020

Even voorstellen: Sven Derksen heeft ons Enterprise team versterkt!

Graag laten we je kennis maken met onze accountmanager Industry & Finance: Sven Derksen.

Lees meer over dit bericht

Op 1 maart jl., net voordat iedereen thuis moest werken in verband met Corona, is ons Enterprise sales team versterkt met Sven Derksen. Een eerste kennismaking tussen Sven en zijn klanten werd door COVID-19 direct een hele bijzondere. Wellicht heb je hem dan ook al aan de telefoon gehad of heb je via Zoom/Teams met hem contact gehad. Sven is binnen INTER verantwoordelijk voor de Industry & Finance markt.

Sven heeft veel kennis en ervaring opgedaan in de telecommunicatie markt. Hij is hierin jarenlang werkzaam geweest en was verantwoordelijke binnen zowel de particuliere als de zakelijke klantenservice en sales afdelingen. Met deze bagage en zijn inmiddels opgebouwde INTER kennis kan hij je dan ook van een passend advies voorzien op het gebied van procesoptimalisatie en AV/IT-inrichtingen.


Sven zal zowel bestaande als nieuwe relaties gaan bezoeken, en hen bijpraten over de mogelijkheden op het gebied van procesoptimalisatie en de visualisatie & bediening hiervan.  “Bedrijven wensen steeds meer processen te optimaliseren, niet alleen vanwege de kosten, maar vooral om betere beslissingen te kunnen nemen. Ik wil hen graag helpen en adviseren over de mogelijkheden en de inrichting van o.a. control- & dealingrooms, vergaderruimtes, auditoria, boardrooms, crisisruimtes etc. De basis van een goede oplossing is vooral een kwestie van wederzijds vertrouwen. Ik zie er naar uit om klanten te voorzien van een juist en origineel advies. “, aldus Sven.

Sven maakt graag tijd voor een persoonlijke kennismaking en professioneel advies op  jouw locatie, in ons Experience Center in Duiven of via Zoom. Neem contact met hem op via svenderksen@inter.nl of 06-82809406

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per maand in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager