Terug naar alle nieuwsberichten

Flamco Digital Hub bij HSF ingericht door INTER

14 juni 2019

INTER richt in opdracht van HSF de Flamco Digital Hub in met innovatieve vergader- en samenwerkingsoplossingen. Met de komst van de Digital Hub in Duiven kunnen medewerkers van Flamco en HSF eenvoudig content delen en hierop samenwerken om Digitale Services te ontwikkelen voor de Flamco Groep.

De Flamco Groep richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitscomponenten voor HVAC toepassingen. In meer dan 70 landen bieden zij succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie. HSF, onderdeel van de Flamco Groep, is gespecialiseerd in flow control oplossingen voor de gas-, water- en warmtesector. Ze houden zich bezig met het klantgericht ontwikkelen van innovatieve producten. De combinatie tussen de continue productontwikkeling en een korte lijn naar eigen productie en assemblage maakt HSF uniek in de markt. HSF ontwikkelt, produceert en levert vanuit haar locatie in Duiven.

Bekijk het gehele project 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager