Terug naar alle nieuwsberichten

Geïntegreerde communicatie

27 mei 2021

Al je communicatiemiddelen in één geïntegreerd systeem? Een clean desk met overzicht en de ruimte die je nodig hebt om productiever te werken? In dit nieuwsbericht leggen wij jou uit hoe dit mogelijk is! 

Lees meer over dit bericht

Waarom wil je je communicatiemiddelen bedienen vanuit één centraal systeem?
Door deze functionaliteiten samen te brengen wordt het werk van de operator makkelijker, beter en productiever. Communicatie als telefonie en radio connecties worden via één systeem bediend.

Wanneer heeft geïntegreerde communicatie meerwaarde?
Overzichtelijk en ergonomisch werken zijn één van de voordelen van het werken met een clean desk. Dit heeft zeker een meerwaarde en dit is iets wat je van elke werkomgeving kan verwachten. Dit alles wordt gebruikt via één interface.

Waar wordt dit al toegepast?
In control rooms en gerelateerde ruimte waar overzicht, snelheid, precisie en gebruiksgemak m.b.t. communicatie gewenst is. Denk aan de politie, brandweer, verkeersmanagement en beheer van luchtverkeer.

Referenties:


Wat zijn hier de voordelen van?

  • Je hebt alle communicatiekanalen binnen handbereik waardoor je snel kunt handelen,
  • Je kan overzichtelijker werken doordat je alle middelen met één muis bedient via één interface en is digitaal aan te sturen
  • Alle communicatie is terug te luisteren en het systeem beschikt over GIS integration
  • Externe geografische gegevens kunnen direct worden geïntegreerd

Heeft dit nieuwsbericht je interesse gewekt en wil je hier meer van weten? Dan nodigen wij jou graag uit voor het webinar "Geïntegreerde communicatie" tijdens het Control Room Summit 2021! Meld je een via onderstaande button:

Aanmelden

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager