Terug naar alle nieuwsberichten

Gezicht van INTER anno nu - Holger

23 december 2020

In 50 jaar tijd is er veel veranderd. Niet alleen in de techniek die ons werk ondersteunt; van fax naar e-mail en van draaitelefoon naar mobiel. Ook in de manier waarop wij communiceren, vergaderen en werken. In de wijze waarop wij naar werk kijken en hoe wij werk ervaren. Zo combineren wij steeds vaker werk en privé in een thuiswerksituatie of proberen we juist hard ons best te doen om die twee gescheiden te houden. INTER verandert met de tijd mee en zo ook onze medewerkers. Benieuwd naar hoe zij het werkleven ervaren en wat hun drijfveren zijn in hun werk bij INTER? En hoe zij werk en privé in balans houden? 

Lees meer over dit bericht

Kortgeleden heeft Holger binnen INTER promotie gemaakt naar de functie van Teamleider Inkoop & Logistiek. In deze nieuwe functie gaat hij gesprekken aan met leveranciers en zorgt hij er met zijn team voor, dat alle onderdelen voor projecten op tijd binnen zijn. Om goed contact te houden met de relaties, houdt hij in deze COVID-19 tijd veel gesprekken via videoconference. Voor ontspanning is Holger met zijn mountainbike regelmatig in het bos te vinden, waar hij graag de steile hellingen als uitdaging opzoekt.    

Ook al kennis gemaakt met Silke en Jens? En vergeet ons jubileum magazine 50 jaar INTER niet te lezen!

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager