Terug naar alle nieuwsberichten

Gezicht van INTER anno nu - Jens

21 december 2020

In 50 jaar tijd is er veel veranderd. Niet alleen in de techniek die ons werk ondersteunt; van fax naar e-mail en van draaitelefoon naar mobiel. Ook in de manier waarop wij communiceren, vergaderen en werken. In de wijze waarop wij naar werk kijken en hoe wij werk ervaren. Zo combineren wij steeds vaker werk en privé in een thuiswerksituatie of proberen we juist hard ons best te doen om die twee gescheiden te houden. INTER verandert met de tijd mee en zo ook onze medewerkers. Benieuwd naar hoe zij het werkleven ervaren en wat hun drijfveren zijn in hun werk bij INTER? En hoe zij werk en privé in balans houden? Wij geven het woord aan Jens Product Owner voor de medische oplossing ORflow binnen INTER. 

Lees meer over dit bericht

ORflow ondersteunt het OK-team tijdens operaties. Jens zorgt er met zijn softwareteam voor, dat ORflow de juiste ontwikkelingen ondergaat, updates uitgevoerd worden bij klanten en het product doet wat men ervan verwacht. In zijn vrije tijd houdt Jens zich ook bezig met productontwikkeling. Maar dan wel van een héél ander product! Iets waar de meeste mannen- en vrouwenharten sneller van gaan kloppen! 

Kijk mee! Ons magazine nog niet gelezen? Neem dan snel een kijkje. 

Jubileum magazine 50 jaar INTER 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager