Terug naar alle nieuwsberichten

Gezicht van INTER anno nu - Silke

22 december 2020

In 50 jaar tijd is er veel veranderd. Niet alleen in de techniek die ons werk ondersteunt; van fax naar e-mail en van draaitelefoon naar mobiel. Ook in de manier waarop wij communiceren, vergaderen en werken. In de wijze waarop wij naar werk kijken en hoe wij werk ervaren. Zo combineren wij steeds vaker werk en privé in een thuiswerksituatie of proberen we juist hard ons best te doen om die twee gescheiden te houden. INTER verandert met de tijd mee en zo ook onze medewerkers. Benieuwd naar hoe zij het werkleven ervaren en wat hun drijfveren zijn in hun werk bij INTER? En hoe zij werk en privé in balans houden?

Lees meer over dit bericht

Silke is Account Manager Medical bij INTER. Maar dat niet alleen, ze is ook net moeder geworden van dochtertje Pip en is het baasje van haar 14-jarige Jack Russel Pluk. Silke woont op behoorlijk grote afstand van INTER in het Zuiden van het land. Vandaar dat deze duizendpoot meestal één keer per week naar INTER komt en verder vanuit huis werkt en haar relaties (ziekenhuizen) bezoekt. 

Kijk en luister mee! Ons jubileum magazine 50 jaar INTER al gelezen? Bekijk het magazine hier. 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager