Terug naar alle nieuwsberichten

Gezichten van INTER anno nu - Oscar

11 februari 2021

Oscar kwam bij INTER binnen voor de functie Customer Support medewerker (CSM), maar begon op den duur het werken met cijfers te missen. Hij zocht intern naar de mogelijkheden en kreeg uiteindelijk de kans om hier daadwerkelijk wat mee te gaan doen. Zijn functie veranderde vorig jaar naar Assistent Controller.

Lees meer over dit bericht

Oscar vertelt “Mijn functie is op te delen in 3 hoofdtaken, namelijk: financiële borging van alle facetten, kwaliteitsmanager en daarnaast verzorg ik gevraagde en ongevraagde financiële MT stukken”. Een functie waar Oscar zich helemaal in thuis voelt zo tussen alle cijfers.

“Binnen INTER werken we veelal met sprints. Dat houdt in op maandag een planning maken voor de rest van de week. De maandag erop bespreken we wat er goed ging, waar de verbeterpunten liggen en welke acties nog openstaan. Op basis van die info maak je weer een nieuwe weekplanning en ben je continu in beweging om jezelf, maar ook processen, te optimaliseren.

Het is belangrijk werk en privé in balans te hebben om elke dag weer fris en fruitig aan je werkdag te kunnen beginnen. Zo maak ik mijn hoofd leeg door te gaan sporten. Voetballen of fitness, met beide kun je mij blij maken. En naast het sporten vooral veel leuke dingen doen”, aldus Oscar.

Welke ambities Oscar heeft? Kijk en luister mee, maak kennis met onze Assistent Controller.

Zelf ook toe aan een nieuwe verfrissende functie, misschien wel binnen een ander bedrijf? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

vacatures 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager