Terug naar alle nieuwsberichten

Gratis naar de ISE 2019

23 januari 2019

GRATIS naar de grootste en meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van AV en multimedia oplossingen? Bij ons kun je jouw toegangskaarten aanvragen! Op jouw verzoek leiden wij je ook rond over de beurs en geven gericht, onafhankelijk advies op maat.

Lees meer over dit bericht

Van 5 tot en met 8 februari 2019 keert Integrated Systems Europe (ISE) weer terug naar de RAI in Amsterdam. De editie van 2019 zal meer dan 1.300 exposanten en 80.000 bezoekers aantrekken, waardoor het tot nu toe de grootste ISE is. Integrated Systems Europe richt zich op distributeurs, installateurs, architecten, aannemers, consultants, AV dealers, systeemintegrators, ontwerpers en technici. Het aanbod van producten is geheel gebaseerd op het optimaal en met uitgekiend bedieningsgemak weergeven van beeld en geluid. Waar nodig in meerdere ruimtes tegelijk, gecombineerd met integratie van computertoepassingen. De nieuwste ontwikkelingen op hard- en software gebied worden getoond. Van augmented reality, intelligente gebouwen tot videoconference en digital signage toepassingen.

Tijdens ISE 2019 zijn weer veel AV-innovaties te zien. INTER zal op de Barco stand (12-F100) te vinden zijn met TITAN i.c.m. Barco OpSpace en ATLAS.

LET OP! Je kunt gratis kaarten aanvragen tot en met vrijdag 1 februari a.s. Vraag je kaarten aan via marketing@inter.nl. Onze specialisten staan tot jouw beschikking om je te begeleiden langs de stands van de verschillende fabrikanten. Graag hiervoor op voorhand een afspraak maken.

Kijk voor meer informatie over de beurs op www.iseurope.org.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager