Terug naar alle nieuwsberichten

Het Control Room Event 2018 was een groots succes

19 april 2018

Van 10 t/m 13 april vond alweer de 6e editie van het Control Room Event plaats. Het event, wat georganiseerd is door INTER, heeft deze editie records gebroken. Meer dan 300 professionals bezochten de drukst bezochte editie uit de geschiedenis van het Control Room Event.

Lees meer over dit bericht

Met het thema ‘How Smart is Your Control Room’ werden in de uiteenlopende seminars de nieuwste trends en ontwikkelingen gepresenteerd zoals kunstmatige intelligentie, BIG Data, Cyber Security, Workflow Management etc. die het mogelijk maken control rooms slimmer te maken.

Het programma van het Control Room Event is voor het eerst aangevuld met keynote sprekers en inspirerende workshops. Volle workshops en diepgaande dialogen waren het resultaat. De grote blikvangers tijdens het Control Room Event waren TITAN en ATLAS. De workshops TITAN: The Next Generation Control Room Desk en Hoe ATLAS workflowmanagement u helpt met het borgen van uw QHSE beleid trokken veel bezoekers. De editie die records brak had dagelijks een keynote spreker die het publiek ruim een uur wist te boeien met de onderwerpen Backstage Silicon Valley en “Hackers! Do we shoot or do we hug?”. Bekijk hieronder de aftermovie van het Control Room Event 2018.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager