Terug naar alle nieuwsberichten

Innovatie Tour tijdens de ISE 2020

9 januari 2020

Ook dit jaar komt de Integrated Systems Europe (ISE) weer naar de RAI in Amsterdam, maar wel voor de laatste keer! Van 11 t/m 14 februari 2020 vindt niet zomaar een beurs plaats, maar ’s werelds grootste vakbeurs voor de professionele audiovisuele & ICT branche. Van augmented reality, intelligente gebouwen tot videoconference en digital signage toepassingen. Dit jaar nog in Nederland, maar volgende jaar in Barcelona. Redenen genoeg om ook dit jaar weer aanwezig te zijn, jij komt toch ook?!

Lees meer over dit bericht

Een beurs met meer dan 1.300 standhouders allemaal gericht op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van professionele audiovisuele oplossingen. 

De ISE is dé beurs om inspiratie op te doen, innovaties te bewonderen, nieuwe contacten te leggen maar bovenal zeer indrukwekkend.
Het is dan ook begrijpelijk dat je niet weet waar je moet kijken en waar je moet zijn. Daar helpen wij jou graag bij. Wij nemen je mee voor een innovatie tour over deze indrukwekkende en inspirerende beurs.
Daarnaast staat INTER op de Barco stand met onze TITAN oplossing i.c.m. Barco Opspace.

Meld je snel aan voor gratis tickets en/of een innovatie tour over de ISE met een van onze Accountmanagers.

Meld je aan!       

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager