Terug naar alle nieuwsberichten

Inrichting meerdere MDO/vergaderruimtes bij ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik (BE)

11 december 2019

We laten graag onze klanten aan het woord om uit eigen ervaring te vertellen hoe zij onze oplossingen ervaren. In deze video geven we het woord aan Sabine Bayen. Sabine is Diensthoofd ICT bij Ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik, België.

Lees meer over dit bericht

In het ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik, België heeft INTER meerdere vergaderruimtes, een kantine/vergaderzaal en multidisciplinaire overlegruimtes inclusief videoconference mogen inrichten. Sabine vertelt je over haar ervaringen en het universele gebruiksgemak van deze ruimtes.


Met name videoconferencing, makkelijk beelden delen en eenvoud voor gebruikers waren belangrijk bij de keuzes voor de inrichting en de systemen. Daarnaast vertelt Thijs Assink, Accountmanager bij INTER hoe het traject verlopen is van aanvraag tot installatie. Meer weten? Bekijk dan nu de video en de referentiefoto's!

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager