Terug naar alle nieuwsberichten

INTER aanwezig op de PMRExpo 2019

28 juni 2019

Dit jaar zal de PMRExpo weer terugkeren in Köln. Bezoekers uit de hele wereld kunnen van 26 t/m 28 november een bezoek brengen aan een van ‘s werelds toonaangevende evenementen op het gebied van mobiele radio communicatie en control rooms.

Het toonaangevende evenement bied met een oppervlakte van 4.700 m2 veel ruimte voor het contact tussen beleidsmakers en experts uit de markt. De ruim 232 exposanten, waarvan ruim 87 internationaal, presenteren die nieuwste producten en diensten op het gebied van 

Lees meer over dit bericht

Waarom de PMRExpo?
De internationaal georiënteerde vakbeurs wordt naast beursstands aangevuld met een uitgebreid programma met vakspecifieke lezingen. Afgelopen jaar was de eerste keer de “Secure Communications Summit”. Het verdere programma bestaat uit de tweedaagse PMR-conferentie, het eendaagse Control Center Congres, elke dag verschillende gespecialiseerde fora en vanaf 2016 de PMR Specialist Conference for Utilities. De presentaties, discussies en interactieve sessies bieden u de nieuwste informatie, veldrapporten en vooruitzichten voor de toekomst van PMR en control rooms.

Wat toont INTER?
INTER toont tijdens de PMRExpo de nieuwste ontwikkeling om het proces in uw control room in goede banen te leiden. De oplossingen van INTER zorgen ervoor dat operator de juiste beslissingen neemt, door het voor handen hebben van de juiste informatie op het juiste moment. Het aansturen van alle applicaties binnen het operatorproces wordt gerealiseerd door slimme KVM bronrouteringsoplossingen. Hiervoor heeft INTER het TITAN platform ontwikkeld. Het afhandelen van de communicatie, het snel schakelen van bronnen of het integreren van workflow management kan met het INTER’s eigen ontwikkelde ATLAS platform. Om het werkcomfort voor de operator compleet te maken levert INTER ergonomische werkplekken, die geheel naar de wens van de operator in te stellen zijn. Heeft dit uw interesse gewekt?


Bezoek INTER op de PMRExpo! Aanmelden kan gratis!
Tijdens de PMRExpo tonen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van control- en meldkameroplossingen. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om te spreken  over de mogelijkheden van onze oplossingen. Wij heten u van harte welkom op stand B27.  

Bezoek voor meer informatie de website van de PMRExpo via https://www.pmrexpo.de/

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager