Terug naar alle nieuwsberichten

INTER goes INTERnational #3

18 januari 2019

Volg het verslag #3 van deze bijzondere reis naar Dushi Kòrsou door Eddy, Project Teamleider Medical. Samen met collega Gerard, Project Manager Medical, is hij op Curaçao voor de installatie van digitale operatiekamers in het nieuwe ziekenhuis "Nobo Otrobanda".

Lees meer over dit bericht

Week 3:

Onze laatste dagen op het eiland hebben we besteed aan de voorbereiding van het plaatsen van een systeemrek. De luchtvochtigheid en temperatuur is hier een stuk hoger dan in Europa dus we moeten ervoor zorgen dat alles goed gekoeld blijft. Zo garanderen wij dat het systeem feilloos werkt, ook op de Caraïbische eilanden!

Ons team in Duiven is ondertussen druk bezig geweest met het bouwen van een volledige prefabricage. Dit houdt in dat we alle apparatuur opbouwen, instellen en testen. Daar komen onze applicaties iOK en iMAS voor het eerst tot leven om de bediening en opnames binnen de operatiekamer vlekkeloos te laten verlopen.

De opdrachtgever is vervolgens bij ons in Duiven langs geweest om voor het eerst alle apparatuur in een prefab opstelling te bewonderen. Om dit in de praktijk te zien werken maakt immers net even wat meer indruk dan enkel gedrukt op papier.

De set is vervolgens 3 weken uitvoerig getest om het gebruik in een operatiekamer zo goed mogelijk na te bootsen. Deze is inmiddels gereed zodat het geheel op de boot de Atlantische Oceaan over kan. Nu maar hopen dat er geen containers van de boot vallen…..

In maart zullen we met een iets grotere ploeg weer richting het zonnige Curaçao vertrekken om alle apparatuur te installeren. De volgende update zal dan weer plaatsvinden!

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager