Terug naar alle nieuwsberichten

INTER introduceert eigen projectmanagement methode voor control room projecten

6 april 2021
Is de control room van jouw organisatie toe aan een vernieuwing of ben je van plan om een nieuwe control room te realiseren? Binnen INTER hebben we de CONPRO-methode ontwikkeld waarmee we in staat zijn om jouw control room volledig turnkey op te leveren. 

Lees meer over dit bericht
Een control room of meldkamer is het middelpunt van een kritisch proces. Een vernieuwing van deze kritische omgeving brengt vaak de nodige risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan (langdurige) uitval van schermen of systemen, het niet optimaal kunnen gebruiken van een control room, een flinke budget- en tijdsoverschrijding doordat in het voortraject zaken niet goed op elkaar zijn afgestemd, een control room die niet voldoet aan de functionele behoefte van de operators of in het meest negatieve scenario een complete uitval van het primaire proces.

De CONPRO-methode
Door onze jarenlange ervaring met nieuwbouw en verbouw van controlrooms, zijn we gespecialiseerd in alle facetten die bij een dergelijk traject komen kijken (denk onder andere aan ergonomie, meubilair, AV-techniek en infrastructuur). Wij zijn in staat om met behulp van projectmanagement het gehele traject van A t/m Z te begeleiden.

Edwin Meeuwissen 'Project manager' - INTER 
We zien een sterk toenemende behoefte bij onze klanten als het gaat om het turn key vernieuwen van control rooms. Vooral het feit dat een vernieuwing van een control room vaak in een complexe en risicovolle setting moet plaatsvinden, zorgt voor extra behoefte aan zekerheid en ontzorging.
De ontwikkelde CONPRO-methode in combinatie met onze jarenlange ervaring (en die van onze partners) in het vernieuwen van control rooms, zorgt ervoor dat we in staat zijn om een optimaal resultaat neer te zetten dat naadloos aansluit bij de functionele behoefte van de klant. Iedere behoefte en control room is uniek; we gaan graag in gesprek!
 
Heb je interesse of wil je meer weten? Klik dan op onderstaande button en maak een afspraak.

Meerwaarde INTER projectmanagement

  • Volledige turnkey projectbegeleiding van A t/m Z waarmee we de klant ontzorgen, zodat hij zich kan richten op het primaire proces.
  • We werken met betrouwbare partijen samen die gespecialiseerd zijn in control rooms
  • We zijn in staat om een project goed te kunnen beheersen in tijd, geld, kwaliteit en scope
  • We werken vanuit een open mind en doorbreken vaste patronen
  • We werken aan de hand van een vertrouwde projectmethodiek, een afgeleide variant van PRINCE2
  • Onze projectmanagers zijn PRINCE2 gecertificeerd
Richard Kunst 'Project manager' & Alex Loemij 'Operations supervisor' - Gate terminal
INTER heeft de complete vernieuwing van de controlekamer op zich genomen. We zijn erg tevreden met de professionele projectaanpak en met het projectresultaat. Door de CONPRO-methode is INTER in staat geweest om het project goed te beheersen en is het gelukt om het complete project tijdig, zonder onverwachte kosten en naar volle tevredenheid op te leveren. Ook de operators zijn erg blij met het resultaat.”

Een uitgebreide toelichting op de CONPRO-methode is te vinden in onze leaflet. Download deze via onderstaand formulier.


Leaflet CONPRO-methode 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager