Terug naar alle nieuwsberichten

INTER opent eerste buitenlandse vestiging INTER forward solutions GmbH in Duitsland

9 januari 2019

De nieuwe vestiging INTER forward solutions GmbH maakt deel uit van het strategisch plan van INTER om internationaal de grenzen te verleggen. Per 1 januari 2019 leidt INTER’s Business Team Manager Maikel Derksen de INTER GmbH als General Manager en zal hij de activiteiten uitbouwen. 

Lees meer over dit bericht

Vanuit het hoofdkantoor in Duiven is INTER al jarenlang succesvol actief op de Duitse markt, met name in de deelstaat Nordrhein Westfalen. In de afgelopen jaren heeft INTER als systeemintegrator in Duitsland een aantal kenmerkende projecten mogen realiseren, waaronder het Playout Center van TV-zender WDR (Westdeutscher Rundfunk), het Adolf-Kolping-Beroepscollege en diverse ziekenhuizen zoals St. Vinzenz Hospital in Rheda-Wiedenbrück, Klinikum Herford en het Franziskus Hospital in Bielefeld.

“Met deze gefundeerde basis is het nu tijd voor een logische vervolgstap. Namelijk een lokale Duitse vestiging van waaruit we onze Duitse relaties nog beter kunnen bedienen en een volledige focus op de Duitse markt hebben met Maikel Derksen als General Manager. Binnen INTER heeft Maikel de afgelopen jaren de Nederlandse markt Industry & Mobility succesvol bewerkt en vele Key Accounts als Rijkswaterstaat begeleid.”, aldus Managing Director Robbert van Rooij.

Van Rooij vervolgt: “We willen INTER toegankelijker maken binnen de Duitse markt. De opening van de Duitse vestiging, een dedicated General Manager en verdere uitbreiding van ons Duitstalige team dragen daartoe bij. Zo is recentelijk een tweede Duitse Accountmanager gestart binnen de INTER GmbH. Naast Sabine Woller voor de focusmarkt Medical, is Christian Degenhardt nu als Accountmanager actief in de markt Industry & Mobility. Beiden worden ondersteund door Duitstalige Customer Support, Sales, Marketing en Service vanuit het hoofdkantoor in Duiven”.

Onlangs introduceerde INTER al een nieuwe huisstijl en website, passend bij de hedendaagse bedrijfscultuur en toekomstplannen van INTER. Sinds kort is ook de nieuwe Duitse website live gaan, die nog verder aangevuld zal worden. Nieuwsgierig? Houd onze website in de gaten of maak een afspraak met Maikel, Christian of Sabine.

INTER forward solutions GmbH
Stadtweide 17
46446 Emmerich
Deutschland
Tel: +49 2822 6968546
kontakt@intergmbh.de
www.intergmbh.de / www.inter.nl

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager