Terug naar alle nieuwsberichten

INTER opent nieuw Experience Center in Duiven

14 augustus 2019

#WeAreBuilding

De ideeën waren er al langer als onderdeel van INTER’s toekomstvisie. Maar vorig jaar, rond deze tijd, zijn wij gestart met de eerste concrete plannen. Kortgeleden is INTER begonnen aan de bouw van een Experience Center, het resultaat mag er wezen. Ons doel? Onze relaties laten zien wat de mogelijkheden zijn van systeemintegratie in combinatie met AV/IT oplossingen en hoe dit hun werkproces kan ondersteunen.

Lees meer over dit bericht

Beleven, experimenteren en inspiratie
Het is geen kleine verbouwing. Er moet het nodige gebeuren om tot een bijzonder indrukwekkend eindresultaat te komen. In samenwerking met onze partners en een binnenhuisarchitect zijn wij dit project gestart. De architect heeft de wensen perfect weten te vertalen in een stijl die bij INTER’s nieuwe branding past. Dit nauw laten aansluiten bij wie wij zijn en wat we doen als systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Met onze oplossingen zorgen wij er dagelijks voor dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie.

Daadkrachtig
De techniek achter ons Experience Center is bedacht door onze Solution Architects. Hier zaten de nodige uitdagingen in. Wij kozen uiteraard niet voor de makkelijkste oplossing, maar voor een oplossing die bij ons past. Iets wat voor iedereen binnen INTER te bedienen is, voldoet aan de hoge verwachtingen van onszelf en uiteraard er goed uitziet.

Wij hebben de kennis en kunde van onze INTER collega’s goed ingezet. Zo hebben wij onze consultant ingezet als Project Manager. Die heeft dit project in goede banen geleid. Vooral geluisterd naar wat er nodig is. De processen goed in de gaten gehouden en gezorgd voor overzicht. Wéér een project van INTER waar wij trots op zijn. Deze keer voor onze klanten in eigen huis gebouwd.

Verbindend
Ons Experience Center werkt verbindend. We nemen iedere bezoeker mee in een totaalbeleving waarin beeld, geluid en data samenkomen: de experience. Iets wat continu in beweging is en dient als inspiratiebron. Samen met onze technologiepartners en relaties blijven we zoeken naar innovatie. En dat kan leiden tot verrassende uitwerkingen. Zo proberen wij onze klanten te voorzien van betere en slimmere oplossingen.

Het Experience Center is vooral ook een plek waar we inzoomen op kritische processen, mens en techniek en de toenemende rol die systeemintegratie daarbij speelt. Een prikkelende omgeving om van gedachten te wisselen, inspiratie op te doen of demonstraties en trainingen te volgen. Daag jij ons uit?

Zien we je binnenkort?
De 26e september zal er een officiële opening voor technologiepartners en leveranciers plaatsvinden. Vanaf 30 september is het open voor relaties om één op één het Experience Center te bezoeken. Nieuwsgierig? Maak alvast een afspraak met je INTER contactpersoon en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom ons Experience Center!

Afspraak maken

 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager