Terug naar alle nieuwsberichten

INTER presenteert eerste professionele 8K display

5 juli 2019

In samenwerking met Samsung zal INTER vol trots als eerste AV/IT systeem integrator in Nederland een professioneel 8K display presenteren. Het 8K display krijgt een prominente positie in de entreehal van INTER, waardoor iedere bezoeker kan genieten van een waar spektakel aan kleurbelevenis en sublieme beeldkwaliteit. Tijdens de opening van het Experience Center zal het display voor het eerst worden getoond. 

Lees meer over dit bericht

Waarom dit 8K display?
Het QLED 8K Signage display is op dit moment de meest innoverende oplossing op het gebied van visualisatie. Perfect geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar het tonen van content op een manier die ondenkbaar is. Het display beschikt over een unieke 8K AI (Artifical Intelligence) Upscaling-technologie. Het maakt niet uit of er SD, HD of 4K content naar het scherm wordt gestreamd. Door gebruikt te maken van een Quantum 8K Processor en AI-powered machine learning, die gevoed is door data uit miljoenen afbeeldingen, kan content met lagere resoluties opgeschaald worden naar 8K resolutie.

De meer dan 33 miljoen pixels die het display kent, zorgen voor een uitzonderlijke diepte en details. Dit resulteert in een spectaculaire kijkenervaring, kleurvolume en pure kleurnauwkeurigheid. Daarbij komt, dat het display HDR10+ ondersteunt en het heeft een piekhelderheid van 4.000 nit.

Bekroonde digital signage-oplossing
Het Samsung QLED 8K Signage display heeft lofbetuigingen ontvangen van toonaangevende publicaties in de industrie. Het display werd bij ISE 2019 onderscheiden met de Best of Show-onderscheiding van Installation and Digital Signage Innovation of the Year van de AV News Awards.


Welke toepassingen zijn er o.a. voor dit scherm?

Control Rooms
Het beoordelen van kritische gegevens vereist nauwkeurige en een gemakkelijk te bekijken weergave. Met QLED 8K Signage behoren gecompliceerde beeldindelingen van meerdere apparaten tot het verleden.

Medisch
Het QLED 8K display beschikt over een 100% nauwkeuring kleurvolume.  Geschikt voor klinisch beeldonderzoek.

Museum & kunstgalerie
Zelfs vanaf een korte afstand biedt QLED 8K Signage een ongelooflijke, pixelloze kijkervaring die nauwkeurig de oorspronkelijke bedoeling van videomakers weerspiegelt, perfect voor digitale kunsttentoonstellingen.

High-end retail
Met een toonaangevende 8K-resolutie worden afzonderlijke pixels onzichtbaar voor het oog, waardoor het hoogwaardige vakmanschap van hoogwaardige producten en elk klein detail van luxemerken in perfecte werkelijkheid door klanten worden gezien.

Demonstratie van 8K resolutie?
Benieuwd naar het QLED 8K display? Neem vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers of bel ons +31 26 3196969.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager