Terug naar alle nieuwsberichten

INTER stelt je graag voor aan onze nieuwe Project Manager Martijn Doolaard

6 april 2022

Met een mooie studiecarrière achter de rug is Martijn, onze nieuwe Project Manager binnen het team Consultancy, inmiddels werkzaam bij INTER. Wij zijn blij dat hij onderdeel is geworden van INTER. En stellen hem daarom graag aan je voor. Maak kennis met Martijn Doolaard.

Lees meer over dit bericht

Een fijne, nieuwe aanwinst voor INTER. Martijn stel jij jezelf even voor?
Mijn naam is Martijn Doolaard, 26 jaar, opgegroeid in Elst en woon nu al enkele jaren in Nijmegen. Nijmegen kwam op mijn pad door mijn studie en mijn sociale leven. Na een werkdag vind ik het fijn om te gaan sporten. Dit doe ik voornamelijk in de sportschool, maar beoefen zo nu en dan ook een andere sport. Zo lang ik er maar een uitdaging in zie, dan vind ik het al leuk. Voetballen doe ik al sinds mijn jeugd alleen de laatste jaren wat minder door blessures. Naast deze sportieve activiteiten houd ik er ook van om te ontspannen. Dit doe ik graag door ergens gezellig een hapje te eten of wat te drinken.

Nu zijn wij uiteraard geïnteresseerd in welke studie jou naar Nijmegen heeft gehaald
Ik heb een aardige studiecarrière al achter mij liggen. Dus laat ik het kort houden. Ik begon met de studie Juridisch medewerker aan de ROC Nijmegen, maar de match ontbrak een beetje. Ik besloot dan ook om over te stappen naar de studie Sport, Gezondheid en Management aan de HAN in Nijmegen. Na 4,5 jaar had ik mijn diploma op zak. Alleen wat wilde ik doen na mijn studie? Ik was voor mijn gevoel nog niet klaar. Ik besloot een vervolg te geven aan mijn HBO -opleiding in de vorm van een pre-master gericht op Communicatie- en Informatiewetenschappen. Daarna pakte ik nog de Master Communicatie en Beïnvloeding mee. Beide masters duurden één jaar en na het afronden hiervan, vond ik het tijd voor het “echte” werk.

Project Manager bij INTER, vertel hoe kwam je hier terecht
Oscar Verver, Assistant Controller bij INTER, een goede vriend van mij, wees mij op de openstaande functie als Project Manager. Daar zag ik mezelf wel in terug en besloot te solliciteren. INTER raakte geïnteresseerd in mij en omgekeerd ik ook in INTER. En nog steeds zijn we beiden heel erg tevreden.

Ik maak als Project Manager onderdeel uit van Business Team Consultancy. Wij richten ons op het optimaliseren van het functionele gebruik van bestaande of nieuwe Control Rooms en het minimaliseren van mogelijke risico's in de realisatie- en beheerfase. Dit doen we middels concrete formats, zoals onze CONPRO-projectmanagementmethode, een opleidingsprogramma en de Performance scan. Naast deze concrete formats leveren we ook maatwerk dienstverlening, zoals bijvoorbeeld het bepalen van de functionele behoefte, het geven van trainingen of het adviseren over procesoptimalisatie.

Martijn, onze sociale en zeer gedreven collega, staat klaar om kennis te maken en samen mooie doelen en ontwikkelingen binnen jouw organisatie te realiseren.

Vragen? Neem gerust contact op met Martijn.

Let's connect

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager