Terug naar alle nieuwsberichten

INTER viert zijn gouden jubileum

20 mei 2020

Dit jaar viert Nederland 75 jaar vrijheid. INTER heeft daarnaast nog een verjaardag te vieren namelijk het 50-jarig bestaan van INTER. Een bijzonder getal in een bijzondere tijd. Dit jaar gaat wederom de geschiedenisboeken in, iedereen zal zich deze tijd herinneren, INTER uiteraard ook. Daarnaast herinneren wij dit jaar ook op een positieve manier, want INTER bestaat 50 jaar!

Lees meer over dit bericht

Niet zomaar een jaar. De events en feestjes rondom het 50-jarig bestaan kunnen helaas niet doorgaan, maar achter de schermen werken wij aan het tot uiting brengen van een mooi stukje geschiedenis. Gelukkig leven wij in een digitaal tijdperk en kunnen wij op deze manier alsnog iedereen meenemen langs die 50 jaar INTER.

Van dozenschuiver naar systeemintegrator en IT/ procesconsultant
De afgelopen jaren is INTER flink gegroeid. Gegroeid in het aantal medewerkers, maar ook in het worden wie we nu zijn. Procesoptimalisatie dat is waar wij ons vooral op richten. Wij ondersteunen graag onze relaties door hun processen zo optimaal mogelijk in te richten door middel van visualisatie, communicatie en bediening. Met behulp van onze relaties ontwikkelen wij dé innovatieve oplossing die passend is bij het werk dat ze uitvoeren.

Wat betekent het 50-jarig bestaan voor:
Robbert van Rooij, Managing Director van INTER ziet de kennis en ervaring opgedaan tijdens deze 50 jaar als een waardevolle bagage. “De afgelopen 50 jaar hebben wij veel ontwikkelingen doorgemaakt en contacten gelegd die ons hebben gebracht waar wij nu staan. Wij zijn graag continue in beweging, in ontwikkeling, en zien onze kennis, ervaring en netwerk dan ook als een gedegen basis om ook de komende 50 jaar mooie projecten te doen”, vertelt Robbert van Rooij.

Wij zullen de aankomende tijd onze verhalen met jullie delen, verhalen over de afgelopen 50 jaar INTER. Als kers op de taart brengt INTER in november een digitaal magazine uit. Houd onze site en sociale mediakanalen in de gaten.

Ons jubileum magazine 50 jaar INTER is nu online! 

Lees mee

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager