Terug naar alle nieuwsberichten

INTERface Jacqueline

23 juli 2021

Met een achtergrond als stewardess, toerisme en sport is de link misschien niet direct te leggen met haar functie als Customer Support Medewerker voor ons Medical team. Maar werken dat ze kan! Ze werkt inmiddels al 4 jaar bij INTER en nog altijd met heel veel plezier en passie. Maak kennis met Jacqueline onze Duitse dame. 

Lees meer over dit bericht

Jacqueline stel jezelf even voor…
“Voor mijn collega’s heet ik Jacq, die vinden mijn volledige naam te lang. Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland, woonde dicht bij de Nederlandse grens. Sinds 2017 woon ik in Arnhem. Ik woon hier samen met mijn man, twee dwergpapegaaien en twee katten. Iedereen die wel eens met mij in een Teams call zat, heeft sowieso al kennis gemaakt met onze papegaaitjes, of tenminste: heeft ze gehoord.

Onze twee katten zijn hele bijzondere katten, genaamd Lilly & Emma. Ze zijn sinds de geboorte gehandicapt en hebben ataxie. Dat is een coördinatiestoornis. Katten met deze handicap worden ook wel “wiebelkatten” of “dronken katten” genoemd. Deze omschrijving zegt het eigenlijk al: ze kunnen niet goed (zelfstandig) bewegen en hebben speciale aandacht en zorg nodig.

Ow ja, laat ik mijn wormen uit het “wormenhotel” niet vergeten. Die wonen uiteraard buiten ;)”.

Hoe ben je 4 jaar geleden bij INTER terecht gekomen?
“Ik zocht een baan in Nederland en vond INTER via Indeed. De sollicitatie was uiteindelijk met succes en inmiddels werk ik alweer 4 jaar lang met veel plezier binnen het leukste team van INTER”.

Was dit de baan die je altijd voor ogen had?
“Nee, helemaal niet de baan die ik voor ogen had! Mijn cv is goed gevuld met diverse ervaringen: Afgeronde opleiding Sport- en fitnessmanagement, stewardess bij Air Berlin, afgeronde studie Bachelor of Arts: bedrijfseconomie met specialisme toerisme - en tussendoor (dus nog voor INTER) wat banen gehad: On-site management HR, beursorganisatie, etc.

Naast dat ik bij INTER werk geef ik nu Yogalessen in een Yogastudio 

Wat gaaf! Mooie CV met een hoop diversiteit. Wat maakt jouw functie bij INTER zo speciaal?
“Het allerleukste aan het werk zijn de collega’s! De functie is interessant omdat je veel verantwoordelijkheden krijgt en je ook van alles en nog wat doet – zoals jullie Nederlanders zeggen “spin in het web”. Geen dag is hetzelfde”.

Wat zou je graag nog willen bereiken binnen INTER of binnen je functie?
“Ik voel mij goed op de plek waar ik nu zit. Mijn werk is leuk, mijn collega’s zijn top dus daarin hoeft wat mij betreft niets te veranderen. Nog beter worden in wat ik doe, dat is voor nu wat ik wil bereiken”.

Welke gebeurtenis of project van de afgelopen 4 jaar zal je altijd bijblijven?
“Qua projecten zeker het Erasmus project (AV middelen). De inrichting van 26 OK’s zorgde ervoor dat iedereen meehielp. Zelfs mijn directe collega Tijmen, ook Customer Support Medewerker, was in Rotterdam om ons team te ondersteunen. Mooi om te zien hoe iedereen samenwerkt". 

Verder de gezellige samenwerking met mijn collega’s en de lange teamavonden met pizza als we druk bezig waren met het afronden van een aanbesteding. Hoeveel werk het ook is, we proberen er gezamenlijk als team altijd uit te komen en iedereen ondersteunt elkaar. Dat is toch goud waard?

And last but not least de privé feestjes (bruiloften, verjaardagen van collega’s). Het onderlinge contact is gewoon top".

Waar staat INTER over 5 jaar?
“Onze oplossingen gaan met de tijd mee, zijn up-to-date, en ontwikkelen zich verder. Daarnaast zien we een groeiende vraag naar consultancy en verwachten we die trend door te zetten".

We zijn alweer aangekomen bij de laatste vraag. Hoe zullen jouw collega’s je omschrijven?
“Ik denk: gestructureerd (Duitse mentaliteit), rustig, soms wat streng en geen goede moppenverteller”.

Bedankt Jacqueline voor dit fijne interview en heel veel succes in je verdere carrière bij INTER.

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij INTER? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. 

Vacatures

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager