Terug naar alle nieuwsberichten

INTERface Jeffrey

7 juni 2023

Eén van onze Customer Support medewerkers die ook het jaar goed begon bij INTER is Jeffrey. Ook Jeffrey stelde wij een aantal vragen om kennis mee te maken. Kom meer te weten over onze nieuwe collega en zijn functie bij INTER.

Lees meer over dit bericht

Jeffrey welkom bij INTER, stel jezelf even voor…

Ik ben Jeffrey Heister, opgegroeid en nog steeds wonende in de Achterhoek. Mede door mijn Duitse stieffamilie ben ik regelmatig in Duitsland te vinden. Toch ben ik van plan om in de toekomst in de regio Arnhem/ Nijmegen te gaan wonen samen met mijn partner.
Ik ben afgestudeerd als ICT-beheerder, maar besloot een nieuwe studie te starten. Op dit moment volg ik een deeltijdstudie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).
Ik ben een enorme auto en Apple fan, dus die mooie BMW komt snel voor de deur te staan!

En wat was je link met INTER? Kende je ons al?

Ik werkte hiervoor bij een AV software ontwikkelaar, afdeling verkoop, maar ik wilde uiteindelijk toch meer doorgroeimogelijkheden. Een bedrijf waar ik mij verder kan ontwikkelen. Via Fongers & Fongers kwam ik bij INTER terecht. Zij vertelde met vol enthousiasme over INTER en zo is het balletje gaan rollen.

Op dit moment werk je als Customer Support medewerker bij INTER, was dit ook de baan die je altijd voor ogen had?

Tijdens mijn ICT-opleiding merkte ik dat ik veel klantcontact mistte. Iets waar ik bij mijn werk in de horeca veel voldoening uit haalde. Dat is ook de reden dat ik destijds ervoor gekozen heb om nog een studie op te pakken, namelijk Commerciële Economie, om op een commerciële wijze binnen de ICT te werken. Daarom is de functie als Customer Support Medewerker bij INTER passend in mijn carrièreplaatje. Ik ben nu dagelijks in contact met onze klanten over de wensen en oplossingen die INTER biedt. Daarnaast ben ik bezig met de offertes die bij de functie komen kijken en mag samen met mijn manager bedrijfsprocessen gaan verbeteren. Een betere combi had ik mij niet kunnen wensen.

Kun jij je functie nog iets verder toelichten?

Als Customer Support Medewerker mag ik complexe offertes opstellen en deze voorstellen aan de klant. Hierdoor bouw je snel een relatie op met de klanten van INTER en is het voor mij tevens een snelle leerweg om de oplossingen van INTER door en door te leren kennen.
Naast het klantcontact heb je ook met al je collega’s contact. Je gaat het hele bedrijf door om verschillende informatie op te vragen


Een mooie diverse baan. Wat zou je graag nog willen bereiken? Je hebt vast een mooi doel voor ogen.

Alles wat ik leer tijdens mijn studie heeft te maken met sales management. Mijn ambitie is dan ook om in de toekomst een rol als Salesmanager uit te oefenen. Voor nu nog veel ervaring opdoen en nieuwsgierig blijven.

Dan zijn we nu alweer aangekomen bij mijn laatste vraag. Als collega’s jou moeten omschrijven, wat zeggen ze dan?

Ik denk een nieuwsgierige collega met een Achterhoekse mentaliteit; direct, eigenwijs en kan ook communiceren in het Platduits (Achterhoeks), lekker informeel en in voor een goed gesprek!

Mooie plannen Jeffrey! Er zijn altijd ontwikkelingsmogelijkheden binnen INTER dus we zien je vast nog stappen maken in je carrière. Fijn dat je onderdeel bent geworden van onze INTER-familie.

Mocht jij nou ook, net als Jeffrey, opzoek zijn naar een passende functie misschien in combinatie met je studie? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet word jij onze volgende nieuwe medewerker.

Volg ons ook op onze #WerkenbijINTER pagina op LinkedIn. Dat vinden wij leuk! 

#WerkenbijINTER is leuk! 

Vacaturepagina  #WerkenbijINTER is leuk!

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager