Terug naar alle nieuwsberichten

INTERface Juliëtte

25 augustus 2021

Nog maar net in dienst en nu al echt onderdeel van ons Customer Care team. Tevens ook de enige dame op de Customer Care afdeling waar we uiteraard heel erg trots op zijn. Ambitieus als ze is wil ze na het afronden van haar studie niet stoppen met leren. Wil je weten wat haar plannen zijn en hoe zij de toekomst voor zich ziet? Lees dan met ons mee en maak kennis met onze collega Juliëtte.

Lees meer over dit bericht

Juliëtte stel jezelf even voor…
Hoi! Ik ben Juliëtte, 24 jaar en sinds maart 2021 werkzaam bij INTER op de Customer Care afdeling. Oorspronkelijk kom ik uit Nootdorp, vlakbij Delft en Den Haag. Mijn ouders hadden altijd de droom om vrij te wonen en zijn daarom 12 jaar geleden richting de Achterhoek verhuisd, uiteraard moest ik mee.

Op dit moment woon ik samen met mijn vriend, hond en kat in Silvolde; klein dorp in de buurt van Doetinchem. Buiten werktijd sport ik veel en ga ik graag leuke dingen doen met mijn vriend of vriendinnen (uit eten, terrasjes, dagjes weg, feestjes).  Daarnaast houd ik van reizen, de wereld verkennen.

Hoe ben je bij INTER terecht gekomen?
Bij mijn vorige baan miste ik het contact met klanten en de veelzijdigheid. Ik besloot verder te zoeken en zocht gericht naar een functie die mij wel het klantcontact en de veelzuidigheid kon bieden. Op Indeed zag ik de vacature voor Customer Care medewerker bij INTER en werd hier gelijk enthousiast van. Ik heb direct gesolliciteerd en werd uitgenodigd voor een gesprek.

Was dit de baan die je vroeger voor ogen had?
Vroeger wilde ik altijd juf worden. Toen ik uiteindelijk een studie moest gaan kiezen, kwam ik er achter dat het niks voor mij is. Zodoende koos ik voor een andere opleiding, Bedrijfskunde, die ik op dit moment volg aan de HAN in Arnhem. Ik hoop in Februari af te studeren. 

De studie Bedrijfskunde is erg breed en op meerdere functies van toepassing, ook op mijn huidige functie, dus dat ligt enigszins wel in lijn met elkaar.

Wat vind je het leukste aan het werken bij INTER?
Het leukste aan mijn werk vind ik de dynamiek op een dag. Je kan een dag helemaal uitstippelen, maar uiteindelijk loopt het door binnenkomende storing altijd anders en moet er snel geschakeld worden. Daarnaast vind ik de diversiteit aan klanten, en de verschillende sectoren/ werkvelden waarin we werkzaam zijn, mijn werk erg interessant maken.  

Wat zou je graag nog willen bereiken de aankomende jaren?
Wat ik voor nu belangrijk vind is mij nog verder ontwikkelen als Customer Care medewerker. Ik zit nog niet zo lang op deze functie en ben van mening dat er nog veel meer is wat ik kan leren. Daarnaast rond ik in februari mijn studie Bedrijfskunde af en heb ik de ambitie om een andere taal, Duits of Frans, te gaan leren. Dit kan altijd van pas komen, ook in mijn werk.

In de toekomst zie ik mezelf doorgroeien naar een andere functie met meer verantwoordelijkheden, maar ik richt mij eerst op wat er nu speelt.

Je werkt hier nog maar net, maar is er nu al iets wat je altijd zal bijblijven?
In mijn eerste weken bij INTER ben ik mee geweest naar een klus op de operatiekamers bij het VUMC in Amsterdam. Dit vond ik erg bijzonder om mee te maken. Er waren gewoon operaties bezig, niet iets wat je dagelijks ziet. Ik was zelf ook nog nooit op een OK geweest en helemaal niet op deze manier. Deze ervaring zal mij in ieder geval bijblijven en hopelijk volgen er nog vele bijzondere en mooie momenten.

Waar staat INTER over 5 jaar?
In 5 jaar tijd kan er veel gebeuren, maar als ik naar onze eigen afdeling kijk zie ik wel het een en ander door ontwikkelen. Denk aan het remote oplossen van storingen en realtime monitoring. Dit gaat er voor zorgen dat we nog sneller storingen kunnen oplossen of zelfs een storing op voorhand kunnen voorkomen.

Mooie toekomst plannen, die kant zie ik het ook opgaan. En dan alweer de laatste vraag; Hoe zullen jouw collega’s je omschrijven?
Ik hoop dat ze mij omschrijven als een leuke vrolijke collega, die graag iets voor ze doet.

Juliëtte bedankt voor je tijd en heel veel succes als Customer Care medewerker en uiteraard het afronden van je studie.  

Lijkt het jou nou ook leuk om te werken bij INTERSamen met ons mooie projecten te realiseren? Neem dan snel een kijken op onze vacaturepagina. Wie weet zit jouw droombaan er wel tussen. Solliciteer dan net als Juliëtte direct! Waarom langer wachten dan nodig is, toch?!  

Vacaturepagina 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager