Terug naar alle nieuwsberichten

INTERface Marjolein

6 december 2021

Maak kennis met ons kersverse HR adviseur, nog maar een paar maanden werkzaam bij INTER en nu al haar draai kunnen vinden. Ze is al met een aantal leuke HR projecten gestart waaronder competentiemanagement: het herzien van alle functieomschrijvingen en de bijhorende competenties. Marjolein is samen met haar team verantwoordelijk voor alles omtrent het personeel. Als HR adviseur, heb je te maken met een afwisselende baan en dat is wat zij ook zo leuk vindt aan haar functie. In haar vrije tijd trekt ze er graag op uit met vrienden of leest ze een boek. Ook wandelt ze graag met haar honden. Verder vind ze het heerlijk om na een lange werkdag even tijd te nemen voor Yoga! Daar zeggen wij Namasté op. 

Lees meer over dit bericht

Marjolein stel jezelf even voor...
Ik ben Marjolein en ben 28 jaar. Sinds juni 2021 ben ik werkzaam als HR adviseur bij INTER. Samen met 3 collega’s vormen wij het HR team en houden wij ons bezig met alles omtrent het personeel. Momenteel woon ik nog in Malden, maar volgens voorjaar ga ik verhuizen naar Huissen. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met vrienden of wandel ik graag met onze honden in het Maldense bos.   

Hoe ben je bij INTER terecht gekomen?
De coronacrisis heeft grote impact gehad op mijn vorige werkgever, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe baan. Ik kwam ik de vacature voor HR adviseur tegen en heb meteen gesolliciteerd bij deze interessante en innovatieve organisatie. Tijdens de gesprekken bleken we een goede match en nu werk ik met veel plezier bij INTER.

Is dit ook de baan die je vroeger voor ogen had?
Ik heb altijd verschillende interesses gehad: dansen, paardrijden, reizen, muziek. Op de middelbare school vond ik het lastig om te kiezen voor een vervolgstudie. Er was zoveel keus! Uiteindelijk heb ik voor HRM gekozen en dat bleek een goede keuze. Ik vind het leuk om in HR te werken, omdat het erg afwisselend is. Je werkt met verschillende mensen binnen de hele organisatie om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar het werk komt en dat vind ik leuk om te doen. 

Wat vind je het leukste aan het werken bij INTER?
Zoals ik eerder vertelde heb ik een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde. De enige dag ben ik de hele dag bezig met het uitzetten van vacatures en inplannen van sollicitatiegesprekken. De volgende dag heb ik contact met de arbodienst, schrijf ik een beleidsstuk en bespreek ik met mijn collega de salarismutaties. Mijn taken zijn divers en ik werk samen met alle mensen binnen de organisatie. Dat maakt mijn functie zo leuk.

Wat zou je graag nog willen bereiken?
Als young professional wil ik mijzelf blijven ontwikkelen, ook op HR gebied. Daar krijg ik binnen INTER ook de mogelijkheden voor. INTER heeft de ambitie om te groeien en ik groei graag met INTER mee.

Wat zal je altijd bijblijven aan het werken bij INTER?
Ik werk pas een paar maanden bij INTER, maar met HR zijn wij al met een aantal leuke HR projecten gestart. Op dit moment zijn wij bezig met competentiemanagement: het herzien van de functieomschrijvingen en de bijhorende competenties. Een grote klus waar veel verschillende collega’s aan bijdragen. Een interessant en leerzaam project om aan mee te werken.

Waar denk je dat INTER over 5 jaar staat?
INTER over 5 jaar… Ik denk dat INTER over 5 gaat groeien, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor zal HR de komende jaren aan de slag aan met krapte op de arbeidsmarkt en het welzijn van de medewerkers.

Er staat een mooie toekomst te wachten. Helaas zijn we alweer aangekomen bij de laatste vraag. Hoe zullen jouw collega’s je omschrijven?
Collega’s zullen mij omschrijven als een rustig en sociaal persoon. Ik denk graag mee met oplossingen en ben niet bang om mijn mening te geven.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Denk jij de perfecte match te zijn met INTER? Laat dan zeker van je horen, ook als de juiste vacature er nu niet tussen staat. Een open sollicitatie is altijd mogelijk en wie weet beschik jij over dé kwaliteiten waar INTER graag gebruik van maakt.

Bekijk onze vacaturepagina 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager