Terug naar alle nieuwsberichten

INTERface Paco

10 december 2020

Paco een echte Brabander die vroeger eigenlijk kok wilde worden, werkt ondertussen al 10 jaar bij INTER. Als Senior Solution architect tekent hij de oplossingen uit die bij de klant geïnstalleerd worden. Toch eigenlijk een soort kok die het recept samenstelt.  

Lees meer over dit bericht

Opleiding
Toen Paco een keuze moest maken qua studie koos hij voor de opleiding Mediatechnologie aan de Hogeschool van Utrecht. Met die opleiding kon hij nog alle kanten op. Na zijn bijbaantje tijdens zijn studie en eerste echte baan kreeg hij nog beter zicht op waar zijn interesses echt liggen.

Open sollicitatie
Door zijn eerste baan bij een AV-bedrijf leerde hij INTER kennen en dat leek hem wel een leuk bedrijf om voor te werken. Helaas voor Paco stonden er toen geen passende vacatures open. Een open sollicitatie moest het worden en met succes. Hij kwam binnen als Project Engineer, groeide door tot Solution Architect en mag zich sinds kort Senior Solution Architect/ Consultant noemen.

Mooie projecten
Paco heeft er meerdere op zijn lijstje staan. De verkeerscentrale van Rijkswaterstaat is bijvoorbeeld zo’n project en locatie, maar ook het project bij Deltares was erg interessant.

Meer weten over Paco en zijn rol binnen INTER? Neem dan een kijkje in ons jubileum magazine INTER 50 jaar. Het interview met Paco is te vinden op pagina 27.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager