Terug naar alle nieuwsberichten

INTERface Roel

31 maart 2021

Roel was van plan leerkracht te worden op de basisschool, maar kwam terecht in de AV-wereld. Naast werken speelt hij graag een potje rugby en komt hij dan ook geregeld met een blessure terug op kantoor. Laten we hopen dat het potje rugby niet lang meer op zich laat wachten. 

Lees meer over dit bericht

Roel stel jezelf even voor..
Ik ben Roel en ben sinds juli 2015 werkzaam bij INTER. Ik begon als Junior Project Engineer en ben inmiddels Project Teamleider binnen INTER.

Was dit ook de baan die je vroeger voor ogen had?
Nee, ik zag mezelf voor de klas staan. Na het behalen van mijn havodiploma ging ik studeren aan de Pabo. Ik wilde leerkracht worden, dat leek mij wel wat. Alleen tijdens mijn eerste stage merkte ik dat een hele dag stilzitten in één ruimte niet aan mij besteed was. Ik moet mij vrij kunnen bewegen en dat lukt niet wanneer je voor de klas staat. In die rol kan je moeilijk even weglopen.

Ben je toen gestopt met je opleiding?
Ja, ik ben toen gestopt met de Pabo en een half jaar gaan werken. Ik had toen even de tijd om na te denken wat wél passend zou zijn. Zo ben ik uiteindelijk Sound & Vision gaan studeren. Een opleiding gericht op evenemententechniek, licht en geluid. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij mijn laatste stage adres blijven plakken. Daar heb ik uiteindelijk nog twee jaar gewerkt als Allround AV-medewerker, voornamelijk in de beeldtechniek.

Hoe ben je daarna bij INTER terecht gekomen?
Via een teamgenoot van rugby, een oud-medewerker van INTER. Door mijn wisselende werktijden bij mijn vorige baan was ik regelmatig afwezig bij rugby. Iets wat ik zelf ook erg jammer vond en liefst niet wilde missen. Mijn teamgenoot gaf mij als tip om eens bij INTER te kijken. Zo is het balletje gaan rollen en had ik al vrij snel een nieuwe baan.

Wat vind jij het leukste aan jouw functie?
De diversiteit en het contact met de klanten op locatie. De diversiteit zit hem in de verschillende locaties waar ik naar toe mag, maar ook de verschillende oplossingen die wij bieden.

Welk project of gebeurtenis bij INTER zal je altijd bijblijven?
Lastig, moeilijk een keuze te maken. Het Musis Sacrum in Arnhem, daar heb ik bijna een jaar rondgelopen, dus dat vergeet je niet meer. De studio’s die wij hebben mogen bouwen vind ik persoonlijk de leukste projecten. Zeker toen we hiervoor naar Brussel en Parijs mochten om ze daar te installeren. Maar laat ik natuurlijk de opdrachten voor de rechtspraak ook niet vergeten. Inrichten van zittingszalen bij Rechtbanken op AVgebied en ook telehoren sets, die verspreid staan over het hele land.

Waar staat INTER over 5 jaar?
Gezien de huidige situatie verwacht ik dat er nog meer gestreamd gaat worden. Ik hoop dan ook de aankomende 5 jaar nog vele studio’s voor INTER te mogen bouwen.

We zijn alweer aangekomen bij de laatste vraag. Roel, hoe zullen collega’s jou omschrijven?
Oei, uhm… Ik denk dat ze zullen zeggen dat ik een sociale collega ben. Altijd in is voor een geintje, en iemand die weet van aanpakken. Misschien ook een tikkeltje eigenwijs.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Denk jij de perfecte match te zijn met INTER? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Openstaande vacatures 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager