Terug naar alle nieuwsberichten

INTERnationaal

17 december 2020

De wereld is groot, kent vele culturen, talen en tijdzones. De wereld veroveren is dus niet zo makkelijk, maar dat maakt voor INTER niets uit. Met kleine stapjes bereik je vaak het grootse effect, daarom beginnen we “rondom” huis.

Lees meer over dit bericht

Europa veroveren
Denk aan het spel “De kolonisten van Catan”, landen veroveren doe je niet in één keer. Dat gebeurt in stappen. Gedegen stappen die je uiteindelijk zullen brengen bij het hogere doel, landen veroveren, INTERnationaal actief zijn.

In Duitsland regio Noordrijn-Westfalen (NRW), België en Luxemburg zijn wij al jaren actief, waarbij INTER zelf de volledige installatie en systeemintegratie doet. 

Daarnaast zullen wij met specifieke software oplossingen ons tevens gaan richten op andere Europese landen/regio’s. In die landen wordt onze software via system integrators à la INTER aangeboden aan de eindklanten. Onze Europese eindklanten op internationaal vlak zijn op dit moment medewerkers van de operatiekamers in ziekenhuizen en de gebruikers van meldkamers/ control rooms binnen bedrijven en organisaties.

INTERnationaal
Het vergt een andere aanpak dan die wij gewend zijn. Wij zijn namelijk niet direct in contact met onze eindklanten, maar benaderen hiervoor system integrators om ons product op de markt te brengen. Een nieuwe manier van werken voor INTER, maar zeker niet minder leuk. Een mooie nieuwe uitdaging die wij met beide handen aangrijpen.

Meer weten over hoe INTER de wereld gaat veroveren? Bekijk dan de video en lees mee op pagina 54 van ons jubileum magazine 50 jaar INTER.

Vragen? Wij helpen je graag verder. 

Neem contact op met INTER

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager