Terug naar alle nieuwsberichten

INTER’s Experience Center INTER-X nu open voor bezoekers in Duiven

30 september 2019

INTER-X het Experience Center van INTER heeft zijn deuren geopend. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan ons Experience Center. Externe partijen, maar ook onze eigen INTER medewerkers hebben hun beste beentje voorgezet. Het resultaat liegt er dan ook niet om. Een prachtige ruimte is er gecreëerd waar wij iedereen graag laten zien wat de vergaande mogelijkheden zijn van systeemintegratie in combinatie met AV/IT- en software oplossingen. Ons doel is laten zien hoe dit het werkproces in kritische omgevingen kan ondersteunen.

Lees meer over dit bericht

Uitdaging
Een uitdaging was het zeker. Niet alleen voor onze eigen medewerkers maar denk ook aan onze interieurarchitect, Robbin de Vries van Studio Robbin. Die kwam tijdens het project voor de nodige uitdagingen te staan. “Het plafond was de grootste uitdaging” aldus Robbin de Vries. Het meest trots is hij op het stalen framewerk. Dat is ook absoluut een eyecather van INTER-X. Een typerend stukje van het Experience Center.

INTER-X
Een Experience Center is tegenwoordig een trend om te hebben. In die zin niet meer uniek, niet uniek in de benaming in ieder geval. De inhoud van de ruimte kan uiteraard wel uniek zijn. Nu vonden wij het leuk om onze trots, waar vele bouwuren in zitten een naam te geven. Intern hebben wij dan ook medewerkers laten meedenken wat de naam van ons Experience Center moest worden. Dit was geen makkelijke klus. Het bedenken van namen natuurlijk wel, maar de uiteindelijke keuze maken was lastig.

INTER-X: een naam die aan INTER gelinkt is. Want, waar draait het binnen de ruimte om? De eXperience. Wij willen onze bezoekers een ware experience, belevenis tonen. Daarnaast is INTER-X een ideale locatie om onder andere trainingen te organiseren, vergaderingen te houden en brainstormsessies in te plannen. Ook voor derden!

Ware experience
INTER-X heeft nog een verrassing die wij begin januari 2020 introduceren.
Tijdens deze experience nemen wij de bezoeker mee in de wereld waar kritische processen, mens en techniek tezamen een belangrijke rol spelen. Vooral indien elke seconden telt. In een marktoverschrijdende verhaallijn laten we zien hoe INTER ervoor kan zorgen dat gebruikers de juiste beslissingen nemen door de presentatie van de juiste informatie.

Bekijk de video van Managing Director Robbert van Rooij over de aanleiding van het nieuwe Experience Center.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met INTER. Wij nemen jullie graag mee voor een tour!

Afspraak maken 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager