Terug naar alle nieuwsberichten

Introductie focusmarkt Mobiliteit

24 oktober 2018

Vanaf de introductie van de nieuwe huisstijl werken wij nog meer in focusmarkten. Elke focusmarkt heeft één aanspreekpunt en een eigen pagina op de website met marktspecifieke nieuwsberichten, events en projecten.

Lees meer over dit bericht

Binnen de focusmarkt Mobiliteit bedienen wij organisaties die actief zijn in het wegverkeer, luchtvaart, railverkeer, scheepvaart en openbaar vervoer. Zo leveren wij o.a. onze oplossingen aan verkeerscentrales, parkeerbeheer en luchtverkeersleiding.

Aanspreekpunt Bart Groot
Het aanspreekpunt voor focusmarkt Mobiliteit is Bart Groot. Hij denkt graag mee over toepassingen in verschillende ruimtes zoals verkeerscentrales, control rooms, crisisruimtes, auditoria, vergaderruimtes, huddle rooms etc.

Maak kennis met INTER
Nog niet bekend met onze oplossingen of benieuwd naar de mogelijkheden van Workflow Management? Bezoek ons 28 of 29 november tijdens Vakbeurs Mobiliteit in Houten.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager