Terug naar alle nieuwsberichten

Introductie focusmarkt Utilities

31 oktober 2018

Door te werken met focusmarkten kunnen wij optimaal inspelen op de behoeften van onze relaties. Iedere focusmarkt heeft één aanspreekpunt en een eigen pagina op de website met marktspecifieke nieuwsberichten, events en projecten.

Lees meer over dit bericht

Focusmarkt Utilities richt zich op organisatie die actief zijn in de energie-, olie-, gas-, water- en afvalindustrie. Zo leveren wij o.a. onze oplossingen aan netbeheerders, energiecentrales, waterschappen en (tank)terminals.

Aanspreekpunt Mark de Greef
Het aanspreekpunt voor focusmarkt Utilities is Mark de Greef. Hij denkt graag mee over toepassingen in verschillende ruimtes zoals regelzalen, control rooms, beveiligingsloges, crisisruimtes, auditoria, vergaderruimtes, huddle rooms etc.

Maak kennis met INTER
Nog niet bekend met onze oplossingen of benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor kennismaking of een update.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager