Terug naar alle nieuwsberichten

Kennisevent: Virtueel trainen van kritische processen (uitverkocht)

9 december 2019

De control room is een dynamische en kritische omgeving binnen een organisatie. Hier worden processen beheerst en bestuurd. Vaak is de operator de eerste die een kritische verandering signaleert en als eerste actie onderneemt. INTER en VSTEP organiseren op 30 januari 2020 samen een dag om te laten zien hoe jij het maximale uit jouw control room haalt.

Lees meer over dit bericht

Graag nodigen wij jou uit voor het kennisevent dashboarding “Virtueel trainen van kritische processen” over het belang van goede training van kritische processen en het correct gebruiken van systemen tijdens kritische situaties. Het kennisevent brengt je in één middag volledig op de hoogte over de mogelijkheden die virtueel trainen biedt voor jouw organisatie! Bekijk de bovenstaande video voor het programma. 

Waarom dit event:

  • Hét event voor trainingsmogelijkheden in de control room;
  • Gevarieerde sprekers en demonstraties;
  • Ontmoet experts en collega’s uit de markt;
  • Bezoek het nieuwe INTER Experience Center!

We kijken er naar uit jou te mogen ontvangen en te inspireren op 30 januari 2020 in Duiven. Het programma begint om 13:00 en zal eindigen om 16:00.

Wij zijn enorm blij met de grote aandacht naar het kennisevent: Virtueel trainen van kritische processen. Wij moeten helaas mededelen dat er geen beschikbare plaatsen zijn voor het kennisevent. Wil je op de reservelijst geplaatst worden of als eerste een uitnodiging ontvangen voor een volgend kennisevent? Stuur dan een mail naar karsmarcelis@inter.nl


De controle- meldkamer
INTER is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen in 24/7 kritische omgevingen. Vaak is dit een control room of meldkamer, wat het middelpunt is van een kritisch proces. Om een operatie in goede banen te leiden is het voor gebruikers van essentieel belang om over de juiste informatie- en communicatiemiddelen te beschikken en hier correct mee om te gaan. De beschikbaarheid van informatie in een control room is groot. Maar hoe gaat een operator om met al deze informatie? Op basis waarvan maakt de operator de juiste keuzes? Het is namelijk een feit dat werken in kritische omgevingen, zoals control rooms een grote mate van verantwoordelijkheid vereisen.  Om het maximale uit het systeem en de operator te halen, is goede training van essentieel belang.  Om operators goed te op te leiden wordt steeds meer gebruik gemaakt van een nieuwe manier van trainen, namelijk simulatie.

Virtuele omgeving
VSTEP is instaat om op jouw bestaande INTER control room oplossing een virtuele wereld te simuleren waarin het creëren van een breed scala aan scenario’s mogelijk is. Dit betekent dus dat je op een kosten efficiënte wijze allerlei verschillende incidenten en procedures kan trainen. Deze training wordt opgenomen in beeld en geluid en kan later in de debrief terug worden gekeken. Met deze manier van virtueel trainen worden control room operators uitgedaagd om hun manier van werken te evalueren en te verbeteren. De training geeft ook de mogelijkheid om te valideren of iemand klaar is voor de volgende stap.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager