Terug naar alle nieuwsberichten

Kenniswebinar: CONPRO dé projectmanagement en consultancy methode in de control room (NL)

25 juni 2021

Is de control room van jouw organisatie toe aan een vernieuwing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Consultancy en overall projectmanagement vanuit INTER biedt de oplossing!

Lees meer over dit bericht

CONPRO-Methode
Tijdens dit webinar gaan sprekers Edwin Meeuwissen en Paco Erkens in op alle facetten die bij een vernieuwing van een control room komen kijken en geven zij een inkijkje in de door INTER ontwikkelde CONPRO-methode. Een vernieuwing binnen een kritische omgeving brengt vaak de nodige risico’s met zich mee, denk o.a. aan uitval van schermen of systemen, een flinke budget- en tijdsoverschrijding of een control room die niet voldoet aan de functionele behoefte van de operators. Bij INTER zijn we ervaren in het begeleiden van dergelijke trajecten en geloven we erin dat specialisme en domeinkennis leidt tot succesvolle projecten.

Door onze CONPRO-methode zijn we in staat om risico’s te beperken en control room projecten goed te beheersen. Doordat we in de pre-projectfase onder andere operators, ICT en gespecialiseerde partijen betrekken, zijn we in staat om de functionele behoefte om te zetten tot een allesomvattende scope of work en een passend ontwerp. In de projectrealisatiefase zijn we hierdoor vervolgens in staat om het project goed te beheersen en het gewenste projectresultaat (turnkey) te realiseren.


De sprekers: 

Paco Erkensals Solutions Architect vertaalt Paco Erkens de wensen van de klant in een technisch en functioneel systeemontwerp. De Solutions Architect volgt de technische marktontwikkelingen nauwgezet en zal deze ontwikkelingen toepassen binnen de oplossingen voor uw control room en technische adviezen binnen het vakgebied.
Paco Erkens is inmiddels ruim 10 jaar geleden bij INTER begonnen als Project Engineer en al snel doorgegroeid tot Project Leider op locatie. Hierdoor heeft hij de fijne kneepjes van het vak vanuit de praktijk ervaren en gebruikt hij deze kennis en ervaring voor de uitwerking van uw control room systemen.

Edwin Meeuwissen ziet in de markt een sterk toenemende behoefte bij klanten als het gaat om het turn key vernieuwen van control rooms. Vooral het feit dat een vernieuwing van een control room vaak in een complexe en risicovolle setting moet plaatsvinden, zorgt voor extra behoefte aan zekerheid en ontzorging. Gesteund door de jarenlange ervaring van INTER in dit domein, heeft Edwin de CONPRO-methode ontwikkeld waarmee INTER in staat is om een optimaal resultaat neer te zetten dat naadloos aansluit bij de functionele behoefte van de klant.

Kijk het webinar on demand via onderstaande button:

On demand webinar

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager