Terug naar alle nieuwsberichten

Kenniswebinar: Video management in de control room (NL)

25 juni 2021

Naarmate onze steden slimmer en meer datagedreven worden, is de control room/meldkamer steeds belangrijker geworden. Intelligente controlekamers fungeren in toenemende mate als zenuwcentrum en helpen de verbondenheid, coördinatie en communicatie te verbeteren.

Lees meer over dit bericht

Om het beste uit een intelligente controlekamer te halen, moet de juiste technologie gebruikt worden om situaties het hoofd te bieden, snel te reageren en informatie te analyseren na een gebeurtenis.

Het toekomstbestendig maken van een centrale controlekamer biedt de flexibiliteit die nodig is om elke situatie onder steeds veranderende omstandigheden te beheren.

Ontdek hoe een correct geconfigureerde, geïnstalleerde en onderhouden controlekamer de bewaakte omgeving veilig kan houden en tegelijkertijd de productiviteit kan verbeteren, intelligentie kan toevoegen en de samenwerking kan verbeteren.

Tijdens deze webinar wordt u meegenomen in de oplossingen die Milestone Systems middels het XProtect Video Management Systeem biedt aan zijn/haar klanten. Tevens komt u meer te weten over de meerwaarde van Video in een Control Room, en hoe dit integreert met andere software.

De spreker:
Ruben Prins is Senior Solution Engineer bij Milestone Systems, en adviseert System Integrators en/of eindklanten in hun totale Video Management oplossingen.

Kijk het webinar on demand via onderstaande button:

On demand webinar

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager