Terug naar alle nieuwsberichten

Keynote: Remy Gieling

10 mei 2023

Remy Gieling is dit jaar keynote spreker op Control Room Day! Control Room Day vindt dit jaar plaats op donderdag 29 juni en staat in het teken van trends en innovaties binnen de control room markt. Door middel van interessante en leerzame presentaties van topsprekers uit de markt navigeren we de eindgebruikers van nu door de moderne control room. We hebben dit jaar een mooi programma voor je klaar staan met o.a. presentaties over onderwerpen als Cyber Security, Big Data, Centralisering en Cross Site Samenwerking, AI en Machine Learning. We hebben dit jaar maar liefst twee keynote sprekers: Edwin van Andel en Remy Gieling.

Lees meer over dit bericht

Artificial Intelligence: Trends, ontwikkelingen & de toekomst van werk

Remy Gieling opent dit jaar Control Room Day met de presentatie “Artificial Intelligence: Trends, ontwikkelingen & de toekomst van werk”. In zijn inspirerende lezing vol voorbeelden neemt hij je mee in de innovaties rondom kunstmatige intelligentie (AI) en de impact op bedrijven en banen. Als technologie expert volgt Remy de belangrijkste trends op de voet en weet hij niet-techneuten enthousiast te krijgen over de mogelijkheden van AI. Remy legt in begrijpelijke taal uit wat de technologie is en kan én wat bedrijven en organisaties vandaag de dag eraan hebben en hoe ze zich kunnen voorbereiden op een toekomst met zelflerende machines. 

Remy Gieling

Als oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van zakenplatform MT/Sprout spreekt Remy dagelijks met de aanjagers van verandering. Hij weet als geen ander de kansen en valkuilen van toekomstige technologieën. Door deze helicopterview ziet hij innovaties van mijlenver aankomen en maakt hij ingewikkelde theorie voor iedereen begrijpelijk. 

Remy is regelmatig te zien en te horen als commentator op radio en tv, interviewt ondernemers voor online tv-formats en is host van diverse veelbeluisterde podcasts waaronder de Business Books Podcast, Studio Scaleup en DenkTank. Remy heeft een liefde voor koken, fotografie en business boeken. Zelf is hij auteur van de 100 Business Bites en Ontdek de groeikansen van AI, het laatste boek werd genomineerd voor managementboek van het jaar.

Ben jij erbij?

Ben jij een eindgebruiker of manager in de control room? Meld je dan snel aan! Tijdens Control Room Day is er ook de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere organisaties en om kennis te maken met onze control room specialisten. We sluiten de dag af met een ware Control Room BBQ: een foodtruck, hapjes, drankjes en een live DJ. Bekijk het gehele programma hier. 

Meld je hier aan

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager