Terug naar alle nieuwsberichten

KIEKES dé personeelsvereniging van INTER

6 oktober 2021

KIEKES brengt collega’s “dichter bij elkaar”. Iets wat de afgelopen tijd de nodige creativiteit vergde van het team. Het laatste jaar moesten we dealen met digitale quizzen, want samenkomen in grote groepen zat er even niet in. KIEKES was toen nog meer van belang, juist om die samenhorigheid vast te houden. Het bij elkaar brengen en contacthouden met collega’s was nog nooit zo belangrijk.

Lees meer over dit bericht

Samenhorigheid
Kars Marcelis, Marketing & Sales Manager, werkt nu zes jaar bij INTER en is ondertussen vijf jaar actief voor KIEKES. Dit doet hij niet alleen. Naast Kars zijn er nog drie andere collega’s betrokken bij de personeelsvereniging. Kars: “Door de waan van de dag zien we elkaar niet heel veel en daardoor willen we iedereen samenbrengen op zowel een sportieve als ook een passieve manier”. KIEKES brengt collega’s graag in beweging. Dat is wel gebleken in de activiteiten van de afgelopen jaren. Waarbij het skiën in Willingen, van ondertussen alweer vier jaar geleden, nog steeds als één van de hoogtepunten wordt gezien. Een bus vol INTER collega’s (dit is bijna bijzonder geworden) die vroeg vertrokken richting Willingen. Daar was de mogelijkheid om te skiën, snowboarden en voor de beginners om les te krijgen. Na een heerlijke dag op de piste, gezellig met elkaar gegeten te hebben, kwamen de voetjes nog één keer van de vloer bij het maken van een dansje voor de bus toch echt weer terugging naar Duiven. Een volgende keer met overnachting? Kars: “Die gedachte blijft bij de groep en de rest van de organisatie wel hangen, dus wie weet!”.

Is er een soort jaarplanning wat jullie aanhouden? Kars: “We hebben sowieso één activiteit die elk jaar vaststaat en dat is ons jaarlijkse Sinterklaasfeest. Een feest voor alle kinderen van onze collega’s. Daarnaast proberen we altijd één of twee activiteiten waarbij de partners/ familie aanwezig mogen zijn te organiseren. Ook organiseren we sinds een paar jaar kleinere activiteiten als wandelen, mountainbiken, klimmen, hardlopen en bootcamps om op een sportieve manier met onze collega’s om te gaan.”

Proud to be fout
Eén van de laatste grote activiteit voor INTER was het “Proud to be fout” feestje waar de collega’s flink uitgedaagd werden om uit hun comfortzone te stappen. Helaas kon het afgelopen jaar geen gevolg krijgen door Corona en moeten we het ook dit jaar doen zonder een feest in de kroeg. Maar gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden en leuke ideeën voor activiteiten die wél mogelijk zijn. Zo zijn we in september gaan BBQ'n en waterskiën. Daarnaast hebben we nog voldoende activiteiten op ons wensenlijstje staan. 

In de tijd dat er even geen activiteiten gepland konden worden vergaten wij onze collega’s uiteraard niet, want een presentje geven kon natuurlijk gewoon coronaproof.

Skiën
Ook een skivakantie met alle werknemers zat er afgelopen winter nog niet in, maar waterskiën deze zomer wel. In september combineerde wij deze activiteit met een BBQ op locatie. En het jaar is nog niet voorbij, dus wie weet waar wij onze collega’s nog mee gaan verrassen.

Toekomst KIEKES
Wat hoop je nog altijd te kunnen bereiken met KIEKES? Kars: “Dat we écht al onze collega’s bij activiteiten krijgen. Daarnaast het organiseren van een meerdaagse reis. Iets wat INTER vroeger jaarlijks organiseerde. Dat willen we een nieuw leven inblazen en hopen we binnen nu en twee jaar een keer op de planning te hebben staan”.

KIEKES brengt collega’s samen! Zie jij het eigenlijk ook wel zitten om je aan te sluiten bij een sportief team, die altijd in is voor een spelletje, een borrel, een bootcamp en vooral gezelligheid? Bekijk onze vacaturepagina en misschien ben jij straks wel die nieuwe fanatiekeling die het team komt versterken. 

Vacatures

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager