Terug naar alle nieuwsberichten

Levensduurverlenging van Barco diagnostische stations

31 oktober 2018

Zo lang mogelijk doen met jullie Barco diagnostische stations?

Uiteraard wil je optimaal gebruik maken van de investering in diagnostische monitoren, zodat jullie Radiologen onbeperkt productie kunnen draaien zonder downtime. Een monitor die buiten garantie raakt vervang je daarom op tijd. Aanspraak maken op investeringsbronnen binnen ziekenhuizen wordt echter steeds lastiger. 

Lees meer over dit bericht

INTER biedt nu, in samenwerking met Barco, de unieke mogelijkheid om van jullie huidige monitoren de garantie te verlengen tot en met het zevende jaar (Extended Care). 

Wat betekent dit concreet voor jullie?

Met Extended Care heb je  tot en met het zevende jaar geen kosten voor de reparatie van een monitor of grafische kaart! Met het Advanced+ Care pakket kies je tevens voor minimale downtime en voorkom je langdurig productieverlies. Bij een defect wordt het toestel immers altijd binnen 24 uur vervangen, zonder transportkosten!

Met INTER haal je nu nog meer rendement uit je diagnostische stations! Vraag je INTER accountmanager naar de voorwaarden.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager