Terug naar alle nieuwsberichten

Maak gebruik van het Experience Center INTER-X als vergaderlocatie

21 september 2020

Wist je dat ons Experience Center ook door partners, relaties en derden als vergaderlocatie of trainingsfaciliteit geboekt kan worden? Wij zijn ontzettend trots op ons Experience Center en stellen deze dan ook graag (gratis) ter beschikking! Dus wil je met je bedrijf een keer vergaderen of een training geven op een hele andere locatie dan normaal? Of wellicht is de huidige vergaderruimte te klein om op 1,5 meter afstand veilig te vergaderen? Kom dan eens naar ons INTER-X Experience Center in Duiven. En ervaar deze prikkelende hightech-omgeving om van gedachten te wisselen, inspiratie op te doen of demonstraties en trainingen te volgen óf te geven. Wij nodigen tevens gerelateerde mediapartners en  brancheverenigingen op om bij interesse hiervan gebruik te maken.

Lees meer over dit bericht

Welke faciliteiten bieden wij?

INTER biedt meerdere ruimtes, waar je als bedrijf -in kleinere en grotere setting- op 1,5 meter veilig gebruik kunt maken van onze moderne vergaderfaciliteiten. Dus of je nu met 5, 10, 20, 30 of 40+ mensen bijeen wilt komen, wij hebben diverse ruimtes die aan de gasten zitplaatsen bieden op een veilige 1,5 meter afstand. Ook beschikken wij over een aantal kleinere ruimtes voor bijvoorbeeld ‘break-out’ sessies tijdens trainingsdagen. In overleg verzorgen wij koffie, thee, fris en overige catering.

Daarnaast is het uiteraard mogelijk mensen van buitenaf via videoconference deel te laten nemen aan de sessies. Zij kunnen eenvoudig bijgeschakeld worden. Behoefte aan een meer hybride vorm van vergaderen? Dus deels online en deels via webinars/webcasting? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Jeroen Kok - Projectbegeleider Record BV over hun bezoek aan het INTER-X Experience Center

"Het verbeteren van de productiviteit betekent manieren vinden om taken efficiënter uit te voeren. Efficiënt zijn betekent manieren vinden om meer te doen en de inspanning te verkleinen. Daarom kregen wij een Autocad training op een locatie die ingericht is om taken efficiënt uit te voeren. Ruime en moderne boardroom waar innovatie de boventoon voert. Fijne locatie voor een training", aldus Jeroen Kok - Projectbegeleider Record Automatische Deuren BV.

Veiligheid voorop
Uiteraard houden wij rekening met de Corona-regels en doen wij er alles aan om een veilig bezoek op 1,5 meter afstand mogelijk te maken. Na gebruik worden alle ruimtes goed schoongemaakt. Registratie van persoonsgegevens is bij INTER een verplichting bij het ontvangen van gasten. Dit is niet alleen vanwege COVID-19, maar ook vanwege de veiligheidseisen die bepaalde opdrachtgevers aan INTER stellen.

Zien we je binnenkort?
Nieuwsgierig? Lees ook onze vorige nieuwsberichten over INTER-X; 

'Experience the Experience' en

'Elkaar ontmoeten en inspireren op veilige afstand'.

Maak alvast een afspraak met je INTER contactpersoon en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom ons Experience Center! Al onze partners, relaties zijn van harte welkom om de nieuwste software en geïntegreerde AV/IT oplossingen te ervaren. Maak snel een afspraak met ons sales team en bezoek ons Experience Center. Meer weten? Bekijk onze flyer!

INTER-X Leaflet  Afspraak maken

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager