Terug naar alle nieuwsberichten

Martijn Rooijakkers onze nieuwe Account Manager binnen het Security & Intelligence team

28 juli 2021

Martijn Rooijakkers, een "echte" Limburger die houdt van het Bourgondische leven, is onze nieuwe Account Manager binnen het Security & Intelligence team. Hij staat te popelen om de markt nog beter te leren kennen en samen met jou en INTER mooie projecten te realiseren. 

Lees meer over dit bericht

Sinds 1 juni 2021 maakt Martijn deel uit van de INTER-familie en focust hij zich op de veiligheidsregio’s binnen Nederland. Na een carrière in het primair onderwijs als leerkracht en intern begeleider, heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld als Account Manager in soft- en hardware binnen de educatiemarkt. Voor Martijn wordt de Security & Intelligence branche een mooie nieuwe uitdaging.

Martijn is een enthousiaste, betrokken man met een intrinsieke drive om zijn relaties te voorzien van het juiste advies. Hij is dienstverlenend ingesteld en zet graag een extra stap voor zijn relaties.

Martijn Rooijakkers: “Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te leren kennen”.

Contact Martijn

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager