Terug naar alle nieuwsberichten

Meewerkweek

20 februari 2019

De officiële nationale meewerkweek is over 200 dagen, van 9 tot 13 september, maar INTER kon niet langer wachten. De directie/ MT-leden stonden te popelen om op pad te gaan. Maar wat is de gedachte die hierachter zit? Hebben zij hier wel tijd voor?

Lees meer over dit bericht

Betrokkenheid vanuit de directie met de mensen op de werkvloer is erg belangrijk. Hoe leuk is het om ons werk eens van de andere kant te bekijken?! Een goede reden om hier tijd voor vrij te maken!

De MT-leden stonden om 07:30 uur paraat om aan de slag te gaan. Een aantal ging mee op project naar de klant en een aantal draaiden mee met ons Service team. Bij deze laatste startte de dag bij de dagelijkse ochtend bespreking: terugblikken op de dag van gister en vooruit naar die van vandaag. Of ze ook daadwerkelijk mee op pad gingen was afhankelijk van de service calls die binnenkwamen. Dus niet voor iedereen was het op voorhand duidelijk waar ze naar toe gingen. Dat maakte de dag lekker spontaan, spannend!

Op locatie hebben de MT-leden geholpen bij verschillende werkzaamheden. Zo hebben ze schermen opgehangen, snoeren weggewerkt, koffie gehaald, collega’s die ze niet dadelijks zien nog beter leren kennen, opgeruimd en vooral veel plezier gehad.

Wat was het leukste aan deze hele dag?
“Eens met compleet andere collega’s iets heel anders doen dan mijn normale werk” – Aldus Fabian Prick (Voormailig Business Team Manager)

Wat heb je geleerd?
“Ik heb een aantal elektra zaken geleerd die zeer handig en nuttig zijn” – Aldus Robbert van Rooij (Managing Director)

Was het leerzaam?

“Ik kon de organisatie eens van een andere kant bekijken, echt leerzaam” - Aldus Richard Kool (Business Team Manager)

Gaan we dit vaker organiseren? Absoluut! Naast dat het gezien werd als gezellig en voor vele leerzaam was zijn er ook aan aantal vragen uit voortgekomen. Dat is altijd goed. Vragen die misschien wel voor verbetering kunnen zorgen. Verbeteringen het werk zelf, maar ook voor de meewerkweek 2020. En of deze over exact een jaar plaatsvindt of toch tegelijkertijd met de officiële nationale meewerkweek? Wij gaan het zien. Maar hij komt gegarandeerd.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager