Terug naar alle nieuwsberichten

Meld je nu aan voor het Control Room Event 2022

16 juni 2022

Meld je vanaf vandaag aan voor het Control Room Event! Tussen 20 en 29 september 2022 vindt het Control Room Event plaats bij INTER in Duiven, verdeeld over zes verschillende dagen. Alle zes de dagen zijn gevuld door een mooi programma vol met workshops en seminars van themasprekers en marktspecialisten op het gebied van controle- en meldkamertechnologie. Innovatieve control room oplossingen zoals TITAN, ATLAS poweredbyVoxtronic, OpSpace, smartTOUCH en diverse slimme softwareapplicaties komen aan bod tijdens het Control Room Event. Ook is het Control Room Event dé plek om te netwerken met experts en specialisten uit de markt te ontmoeten. 

Lees meer over dit bericht

Control Room Event 

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien. 

 

Security in Control 

Het thema van het Control Room Event deze editie is Security in Control. Het onderwerp veiligheid is de laatste jaren hot topic en ook in de controle- en meldkamerwereld is dit natuurlijk van groot belang. Of het nou gaat om een controlekamer in de medische wereld, de industrie of de mobiliteit; security speelt overal.  

Veiligheid is een breed begrip. Zo staan we tijdens het Control Room Event stil bij fysieke veiligheid en veilig werken, maar ook bij de veiligheid van data en processen en het beschermen van systemen. Hoe voorkom je dat operators niet continu bij gevaarlijke machines hoeven te staan? En hoe bescherm je de systemen van jouw controlekamer tegen gevaren van buitenaf? Marktspecialisten en themasprekers vertellen je er alles over tijdens het Control Room Event. 

 

Meld je nu aan 

Het event is alle dagen kosteloos te bezoeken. Dagelijks verzorgen wij een uitgebreide lunch en sluiten we de dag af met een netwerkborrel. De komende weken maken we steeds iets meer bekend over het programma en we kunnen je garanderen: dit wil je niet missen! Houd onze LinkedIn en beurswebsite in de gaten voor al het nieuws rondom het Control Room Event.  

Ben jij erbij? Meld je dan snel aan via de onderstaande button.  

Meld je hier aan

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager