Terug naar alle nieuwsberichten

NextGen | 2019 Event

26 augustus 2019

Tijdens het moderne en inspirerende event NextGen | 2019 op dinsdag 12 november 2019 delen eindgebruikers, service verleners hun successen, ervaringen en ontwikkelingen rondom het thema "Discover the human aspect of digitalisation".

Op de prachtige locatie van het Postillion Dordrecht kun je deelnemen aan een inspirerende middag en avond, met een mooi programma waarin je wordt uitgedaagd om je kennis, resultaten en toekomstvisie te delen.

Lees meer over dit bericht

Kom kennis op doen
INTER toont tijdens NextGen | 2019 de nieuwste ontwikkeling om het proces in de control room van jouw organisatie in goede banen te leiden.

Onze oplossingen zorgen ervoor dat de operator de juiste beslissingen neemt, door het beschikken over juiste informatie op het juiste moment. Het aansturen van alle applicaties binnen het operatorproces wordt gerealiseerd door slimme KVM bronrouteringsoplossingen. Hiervoor heeft INTER het TITAN platform ontwikkeld. Het afhandelen van de communicatie, het snel schakelen van bronnen of het integreren van workflow management kan met het INTER’s eigen ontwikkelde ATLAS platform.

Om het werkcomfort voor de operator compleet te maken levert INTER ergonomische werkplekken, die geheel naar de wens van de operator in te stellen zijn.  

NextGen | 2019 interessant voor
Asset Managers, Maintenance Managers, Reliability Engineers, Rotating Engineers, Static Engineers, Plant Managers, Service Providers, Instrumentation Engineers, Operators, Terminal Managers, SHE(Q) en IT.

Bekijk de video van het event in 2018
NextGen | 2018 had het thema 'Fast Forward into a Smart Industry'.  Een middag met bijzonder inspirerende plenaire sessies over onder andere 'Putting the ROI in IOT - Emerson Automation Solutions, en Industrie 4.0 in de praktijk - Director Industry 4.0. Voor sfeerimpressie bekijk de video!

Bezoek INTER op het NextGen | 2019 event
Tijdens het event tonen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van control- en meldkameroplossingen. Onze specialisten gaan graag met jou in gesprek om te spreken over de mogelijkheden van onze oplossingen. Heeft dit jouw interesse gewekt? Wij heten je van harte welkom op onze stand.

Meld je gratis aan!

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager