Terug naar alle nieuwsberichten

NextGen 2021

5 november 2021

Laat je inspireren op 23 november in Rotterdam op het NextGen Event. Deze 7e editie van het NextGen staat in het teken van Reflect, Rethink & Restart. Hoe ga je betekenis geven aan verdere ontwikkelingen met betrekking tot digitalisering en remote werken? Deel je ervaringen met je concullega’s en luister naar hun ervaringen. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers die hun visie geven op het gebied van digitale transformatie. Wij als INTER staan bij een van de stands met onze TITAN Desk en gaan jou meer vertellen over snel handelen in de communicatie door middel van workflow management met het ATLAS platform. Ben jij erbij?

Lees meer over dit bericht

NextGen
Tijdens dit event komen de bezoekers met ieder hun kennis en ervaringen in de procesindustrie samen. Ga vooral met elkaar in gesprek en maar gebruik van het brede netwerk van het event.

INTER op NextGen
Wij nemen je mee in het proces van de control rooms, hoe manage je dit proces van A-Z. We gaan samen met jou kijken hoe we dit proces voor jouw organisatie in goede banen kunnen leiden.

Welke keuze maakt een operator en waarom? Welke informatie krijgt de operator en hoe snel kan de operator handelen met de benodigde middelen die hij of zij op dat moment heeft? Hiervoor hebben wij, INTER verschillende oplossingen bedacht en de essentie hiervan gaan wij op het NextGen event demonstreren. Wij staan open voor vragen, ideeën en oplossingen om zo tot een innovatief en leerzaam mogelijke dag te komen

Wie, wat en waarvoor?
Voor eindgebruikers, dienstverleners en specialisten in de procesindustrie. Om zoveel mogelijk kennis uit te wisselen die de fabrieksbetrouwbaarheid, winstgevendheid en de beschikbaarheid helpen te vergroten. De thema’s digitalisering, betrouwbaarheid. data, OT/IT-infrastructuur en transformeren staan in het teken van dit event.

Sfeerimpressie
Bekijk hier de video van het event van NextGen in 2019. Waar onze Collega Mark de Greef jullie kort vertelt wat hij die dag heeft gedemonstreerd. Het was een erg bijzondere middag met veel verschillende innoverende en interessante onderwerpen. Dit jaar zal minstens net zo interessant zijn! Ziet Mark jullie daar? 

Maak een afspraak!

Meld je gratis aan via onderstaande button voor het NextGen event van 23 november 2021.

Aanmelden

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager