Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuw iMAS video observatiesysteem met beeldopslag voor expertisecentrum Kempenhaeghe

21 februari 2020

We laten graag onze klanten aan het woord om uit eigen ervaring te vertellen hoe zij onze oplossingen ervaren. Kempenhaeghe, Expertisecentra in epilepsie, slaapgeneeskunde en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen nam onlangs een nieuw iMAS video observatiesysteem in gebruik van INTER.

Lees meer over dit bericht

In deze video geven wij het woord aan Hans van Dijk (Hoofd afdeling Klinisch Fysica), Dennis van Hoek (Verpleegkundige) en Noud Heuvelmans (Medisch Technoloog) van Kempenhaeghe, Expertisecentra in epilepsie, slaapgeneeskunde en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. 

Zij maken gebruik van INTER’s iMAS video observatiesysteem inclusief beeldopslag. Dit helpt hen bij het nakijken en classificeren van de opgenomen beelden en meegeregistreerde triggersignalen.


Zo kan beter beoordeeld worden wat de oorzaak is van epileptische aanvallen en welke technologie het beste is om de aanvallen te detecteren. Voor Kempenhaeghe waren gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit van de opnames en een koppeling met het EPD van groot belang. 

Bekijk nu de video om meer te weten te komen over het iMAS video observatiesysteem inclusief beeldopslag!”

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager