Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuw vergadercentrum Havenbedrijf Rotterdam

1 augustus 2018

Havenbedrijf Rotterdam zwaait al jaren de scepter in de Rotterdamse haven, de grootste zeehaven van Europa. De behoefte voor de nieuwe vergaderfaciliteiten ontstond bij de herinrichting van het kantoor. Havenbedrijf Rotterdam heeft voor INTER gekozen om alle ruimtes van vergadercentrum in te richten.

Lees meer over dit bericht

Anne Kootstra, Projectleider bij Havenbedrijf Rotterdam licht toe: “De behoefte aan een vergadercentrum ontstond bij de herinrichting van het kantoor. Er is toen besloten om een verdieping speciaal in te richten voor het vergaderen en klanten uit te kunnen nodigen. Bijzonder is dat er van drie vergaderruimtes een grote ruimte gemaakt kan worden, waarbij alle Room Management systemen aan elkaar gekoppeld zijn. Er kunnen dan tot wel 175 personen plaatsnemen. Alle ruimtes zijn voorzien van ClickShare, dit werkt altijd goed en is inmiddels bedrijfsbreed geaccepteerd.”

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager