Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuwe features in ORflow

10 oktober 2019

Wij zijn continue bezig de functionaliteiten van ORflow steeds verder uit te breiden. Regelmatig krijgen wij van operatieteams terug, dat het lastig is dat er zoveel schermen en applicaties vanaf verschillende plekken in de operatiekamers te bedienen zijn. Dit wil je liever centraal doen. Laat dat nu juist het doel van het ORflow zijn: centrale bediening en presentatie van belangrijke informatie. ORflow voorziet het operatieteam van workflowondersteunende software. Vandaar dat we weer een aantal nieuwe features hebben toegevoegd. 

Lees meer over dit bericht

Vanaf nu kan bijvoorbeeld ook het gebouwbeheersysteem ontsloten worden in ORflow. Omgevingsparameters waaronder verlichting en temperatuur worden binnen het centrale informatiescherm ORflow niet alleen weergegeven, deze kunnen tevens vanuit ORflow aangestuurd worden. Verder kan onder andere de zonwering bediend worden en wordt de luchtsnelheid centraal weergegeven in het ORflow systeem.


Met deze toevoeging hopen we een steentje bij te dragen aan een stukje procesoptimalisatie op de OK-werkvloer. Nieuwsgierig naar wat er nog meer is toegevoegd?

Nieuwe features ORflow opvragen

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager