Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuwe MDO ruimte voor Erasmus MC

17 juli 2019

Waarom klanten tevreden zijn over INTER? We laten graag onze klanten aan het woord om uit eigen ervaring te vertellen over de multidisciplinaire overlegruimtes die door INTER met audiovisuele techniek zijn ingericht.

Lees meer over dit bericht

In deze video geven wij het woord aan David de Vries, Unit Manager van de afdeling Radiologie & Nucleaire geneeskunde in het Erasmus MC. Om de artsen op deze afdeling goed hun werk te kunnen laten doen, is het belangrijk dat gedetailleerde beelden van het menselijk lichaam zo goed mogelijk worden weergeven op de schermen in de vergaderzalen. De collegezaal kan multifunctioneel worden ingezet, bijvoorbeeld voor multidisciplinaire overleggen, maar ook voor scholing en vergaderingen.


Video conferentie is één van de mogelijkheden die de ruimte biedt, zodat mensen vanuit huis of vanuit andere ziekenhuizen deel kunnen nemen. INTER heeft de audiovisuele inrichting gedaan van deze en andere vergader- en MDO ruimtes binnen het Erasmus MC. Benieuwd welke ervaringen David heeft met de nieuwe MDO ruimte en welke voordelen de audiovisuele techniek hem en zijn team bieden? Bekijk dan nu de video!

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager